Annonce
Navne

Peter Overby er ny erhvervskonsulent hos Mariagerfjord Erhvervsråd

Peter Overby er ansat som erhvervskonsulent. Pressefoto

Mariagerfjord Erhvervsråd har pr. 1. juni ansat Peter Overby som ny erhvervskonsulent og iværksætterrådgiver.

Peter Overby, der er 56 år, er bosiddende ved Støvring og har de seneste 15 år haft selvstændig konsulentvirksomhed med fokus på blandt andet strategi, rekruttering og organisationsudvikling, ligesom han tidligere har været direktør for Cito A/S, kommerciel direktør i AaB A/S og bestridt flere stillinger som blandt andet salgs- og marketingchef.

Peter er uddannet HA i erhvervsjura, suppleret med HD i organisation og ledelse samt en række relevante kurser og efteruddannelser.

Annonce

- Jeg glæder mig meget til at skulle hjælpe lokale iværksættere og virksomheder i Mariagerfjord Kommune med at udvikle og vækste deres virksomheder. Ligeledes glæder jeg mig til at blive en del af et stærkt team hos Mariagerfjord Erhvervsråd, som hver dag har fokus på at hjælpe alle lokale iværksættere og virksomheder.

Hos Mariagerfjord Erhvervsråd kommer Peter Overby til at arbejde med rådgivning af både iværksættere og etablerede virksomheder sammen med de to øvrige erhvervskonsulenter og erhvervschefen.

Erhvervschef Michael Christiansen glæder sig også over Peters ansættelse:

- Peter kommer med nogle rigtig spændende kommercielle erfaringer og kompetencer, som supplerer erhvervsrådets øvrige kompetencer rigtig godt. Peter kommer til at udfylde en vigtig rolle både i forhold til at hjælpe lokale iværksættere godt i gang med deres virksomhed og med at hjælpe lokale virksomheder med at realisere deres udviklingspotentialer og ønsker.

Med Peter Overbys ansættelse er der fem fuldtidsansatte i Mariagerfjord Erhvervsråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Fornem pris til Øster Tørslev-dreng

Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Sport

Fra Mariager Fjord til OL i japansk farvand: Fie Udby har lagt smerter og tvivl bag sig i ny ambitiøs konstellation

Annonce