Annonce
Mariagerfjord

Pia Adelsteen om spøgefulde A'Porta-anmeldelser: Det er så useriøst

Pia Adelsteen (DF) frygter, at andre politikere kan risikere, at deres private arbejdsplads kan blive udsat for noget lignende. Det er en glidebane, mener hun. Arkivfoto: Annelene Petersen
Mange mere eller mindre anonyme brugere har moret sig med at skrive falske anmeldelser om DF-parret Pia Adelsteen og Kim Christiansens restaurant A'Porta i Mariager. Anmeldelserne indeholder slet skjulte referencer til den meget omdiskuterede omfartsvej.
Annonce

Mariager: I kølvandet på debatten om omfartsvejen ved Mariager gør flere brugere på diverse rating-sider på nettet sig lystige over Dansk Folkepartis trafikordfører, folketingsmedlem og restaurantejer i Mariager, Kim Christiansen. Blandt andet på Tripadvisor, hvor en hel del anmeldelser af politikerens spisested A'Porta ikke er svære at gennemskue som værende falske.

”Vi fik maden serveret i gårdhaven, men vi rykkede hurtigt ind pga. et ekstremt højt støjniveau fra tung trafik, der fik blomsterkrukker og tagrender til at klirre og hvine, som når porcelæn eller glas knuses. Der er ingen gode vegetarretter og ingen wifi, men en fin atmosfære, skriver brugeren Soloverona for eksempel, mens Migogmusse i samme spor kommenterer:

”Jeg og min tævehund Musse nåede kun at være på A'porta i 3 minutter. Larmen fra alle de mange lastbiler var øredøvende. Desuden flød det med smadrede teglsten og knækkede tagrender over det hele. Mariager - og særligt A'porta - har udviklet sig til et hæsblæsende trafikalt vildt vesten at indtage sin fadbamse. Jeg kommer nok ikke tilbage, før de får lavet en omfartsvej eller noget andet rigtig smart.”

Antallet af nye kommentarer på Tripadvisor er nærmest eksploderet gennem de seneste dage, og langt de fleste af anmeldelserne er øjensynligt falske.

På Google har brugere ligeledes mulighed for at anmelde spisesteder som A’Porta, og også her er der masser af falske, nylige anmeldelser.

”Måske var det, fordi vi besøgte stedet i myldretiden, men jeg og min ledsager havde svært ved at føre en samtale pga. støjniveauet fra lastbiler og konvojer af blokvogne, der flere gange fik gulvet til at ryste i restauranten,” skriver brugeren Thomas L.

Annonce

Masser af lokal opbakning

Kim Christiansen ejer sammen med hustruen Pia Adelsteen (DF) beværtningen i Mariager, og sidstnævnte ærgrer sig over de mange spøgefulde anmeldelser.

- Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige. Jeg synes, det er så useriøst, at folk åbenbart har et behov for at anmelde en restaurant, de aldrig har været på, bare fordi de ved, at vi er ejere, siger Pia Adelsteen.

Hun fortæller desuden, at parret i øjeblikket forsøger at bortforpagte stedet, og er tæt på en aftale. Derfor kommer de mange anmeldelser også på et særdeles uheldigt tidspunkt.

- Det fremmer jo ikke ligefrem den proces. En eventuel kommende forpagter eller køber vil naturligvis være nervøs for, om den her hetz kan følge med, når vedkommende overtager, siger Pia Adelsteen.

A’Porta har tidligere været ramt af en storm af falske anmeldelser. Det skete i forbindelse med en tvist om manglende overenskomst. Dengang lykkedes det parret at få anmeldelserne fjernet, og det satser de på kan lade sig gøre igen.

- Vi har egentlig overhovedet ikke mærket det i det daglige på A’Porta. Vores faste kunder bakker os utroligt meget op, og generelt mærker vi ikke noget til det her, når vi er i byen, fortæller Pia Adelsteen.

- Men det ærgrer mig virkelig, at man blander de her ting sammen. En ting er at være uenig i vores politik. Det møder vi jo tit, og det er også helt fint. Men jeg synes, folk skal lære at skille skidt for sig og snot for sig.

Torsdag eftermiddag har Tripadvisor valgt at slette alle nye anmeldelser, mens der stadig er falske anmeldelser på Google Review.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce