Annonce
Østjylland

Pistollignende genstand rettet mod ekspedient: Børn begik maskeret røveri

Fem børn og helt unge anholdt af politiet. Arkivfoto: Kim Haugaard
To børn og tre teenagere blev onsdag anholdt efter at de i december havde begået et meget voldsomt røveri mod en e-cigaretbutik i Tilst.
Annonce

AARHUS: Fem børn og helt unge blev onsdag anholdt af Østjyllands Politi i en koordineret aktion. Drengene på 11, 12, 13, 15 og 17 år sigtes alle for røveri mod en e-cigaretbutikken Smoke-It i Tilst, som fandt sted om eftermiddagen 14. december i butikken på Anelystparken.

Her kom flere maskerede drenge ind. Den ene havde en pistol-lignende genstand i hånden, som han rettede mod den 20-årige ekspedient, mens han råbte, at han ville skyde ham, hvis han ikke lagde sig ned på gulvet. Gerningsmændene stak efterfølgende af med to e-cigaretter til en værdi af omkring 1.000 kroner.

Ud fra overvågningsvideoen fra butikken genkendte en betjent med godt lokalkendskab en af drengene på ansigtsform og stemme, og den videre efterforskning ledte til sidst også til de fire formodede medgerningsmænd. Alle blev anholdt på onsdag formiddag på forskellige adresser. Midt- og Vestjylland bidrog med anholdelsen af en af drengene, som p.t. bor i Struer. De andre anholdte er fra Aarhus-området.

Den 17-årige dreng sigtes desuden for to andre røverier. Det ene begået med flere andre unge mænd i november i Lystrup, hvor to drenge blev truet med kniv og fik stjålet nogle kontanter. Det andet begået 4. januar på Banegården i Aarhus, hvor en 20-årig mand blev truet af en gruppe drenge til at aflevere sine airpods og sin kasket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce