Annonce
Randers

Pladser på iværksætteruddannelse i Randers populære

Et nyt samarbejde mellem Erhvervsakademi Dania og Erhverv Randers kaldes for "Danmarks bedste iværksætterforløb".

Annonce

Randers:Efter år med kun lidt interesse for akademifaget "Iværksætteri i praksis" i Randers har ændringer og et nyt samarbejde pustet liv i iværksætteruddannelsen i Randers. Nu har 12 iværksættere valgt at deltage, hvor eksamen bliver som i "Løvens Hule" på DR1.

Mange nye iværksættere, der drømmer om at få succes som selvstændig, har brug for at blive udfordret på deres forretningsidé og arbejde struktureret med at teste og udvikle den, inden de for alvor satser alt og springer ud i en tilværelse som selvstændig.

Det kan de nu i Randers - samtidig med at de får ECTS-point med sig. Det sikrer et nyt samarbejde mellem Erhvervsakademi Dania og Erhverv Randers, som nu laver det, de kalder for "Danmarks bedste iværksætterforløb - lavet af iværksættere for iværksættere".

Over otte aftener lærer iværksætterne mere om jura, finansiering, markedsføring, salg og forretningsplaner. Alt formidlet af lokale eksperter på specifikke områder f.eks. lokale banker om finansiering og lokale advokater om juraen. Der er ingen mødepligt, og man kan deltage i de oplæg, der er interessant for netop en selv.

- At efterspørgslen på den her uddannelse er så stor, viser, at mange iværksættere er seriøse i deres ambition om at komme godt fra start med deres forretning. Jeg ser det som et sundt tegn, at de er sultne efter at søge viden, indsigt og sparring om forretningsudvikling med både eksperter og andre ligesindede. Det er i mine øjne vigtigt at tage sig selv seriøst og give sin drøm en reel chance ved at blive udfordret, siger Carsten Kruse fra Erhverv Randers.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Randers FC-exit for Rømer? Hovedpersonen kommenterer på rygtet her

Randers

Nye vaccinationssteder granskes: Bliver det Grenaa, Stevnstrup eller...

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Annonce