Annonce
Randers

Please do not disturb er vendt på hovedet på Hotel Randers

Om eftermiddagen rockede 76-årige Stan Urban hotellets baggård og hoteldirektør Sven Nørskov Eskildsen, stod selv bag baren. Foto: Annelene Petersen
Hotel Randers er med forskellige events lykkedes med at ramme en musikalsk nerve, der i en coronatid nu skal bruges til at få sat mere gang i byen og brande hotellet over for et nyt publikum.
Annonce

Randers: Selv en hoteldirektør kan lære nye kunster, og Sven Eskildsen fra Hotel Randers har med sine ansatte fået etableret et samarbejde med både kendte, etablerede og upcoming musikere, der gang på gang formår at trække fulde huse. På det seneste dog med de begrænsninger, coronaen sætter, men som ikke formår at sætte en stopper for musikken og hyggen - tværtimod.

Gæster i alle aldre, flere af dem gengangere, møder op for hyggens skyld og for det samvær, musikken kan bidrage til. Og at hotellet er åbent for alle, er vigtigt at understrege for Sven Eskildsen:

- På hoteller kender vi skiltet, der hedder 'Please do not disturb', men hos os er det lige omvendt. Vi vil gerne forstyrres af folk i alle aldre og i alle positioner. Vi vil gerne have nogle mennesker ind, og vi vil gerne være en del af byen. Det forsøger vi at gøre på den her måde, siger Sven Eskildsen.


Vi har holdt gryden i kog, og det har været vigtigt for os.

Sven Eskildsen, hoteldirektør


På dagen, hvor avisen taler med ham, er han med til at afvikle tre koncerter med Michael Trier, Mek Pek/Jan Svarrer og Stan Urban, samtidig med at han klarer praktiske opgaver som at lange pølser og fadøl over disken til de mange gæster.

Samme afveksling i hverdagen nyder de ansatte godt af:

- De synes, det er sjovt at gøre tingene på en anden måde, og for os er det også en måde at holde liv i forretningen, for vi er også ramt, ligesom mange andre er det. Men ved at se nye muligheder og gøre nogle andre ting får vi holdt vores medarbejdere beskæftiget, og ikke mindst får vi gjort opmærksom på os selv, siger hoteldirektøren.

- Vi var enige om, at vi skulle have gang i byen, have gang i hotellet og gang i noget musik. Vi har holdt gryden i kog, og det har været vigtigt for os.

I hotellets festsal var der "Too Much Monkey Business" med Mek Pek og Jan Svarrer. Foto: Annelene Petersen
Hoteldirektør Sven Nørskov Eskildsen stod selv bag baren. Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
God stemning i baggården. Foto: Annelene Petersen
I hotellets festsal var der "Too Much Monkey Business" med Mek Pek og Jan Svarrer. Foto: Annelene Petersen
I Hornsleth Lounge spillede Michael Trier. Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Uheld skabte kø flere steder på E45

Randers

Specialpatrulje hentede hash og skunk

Randers FC For abonnenter

Randers FC-serie: Som rekordholder og med bind om armen sagde han farvel

Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce