Annonce
Læserbrev

Plejehjemslukninger

Annonce

Læserbrev: Randers Kommune inviterede til orientering om ny boligplan for ældreområdet i Randers onsdag 11. september. Her blev oplyst, at der ville komme en høringsperiode fra 10. oktober og frem til ultimo oktober for indsigelser og øvrige ændringsforslag.

På efterfølgende borgermøder, arrangeret af Velfærdslisten, blev det fremhævet, at byrådet skulle træffe beslutningen allerede 21.-22. oktober, altså inden fristens udløb, så det var bare om at få sendt sine bemærkninger i god tid inden 21. oktober.

I Randers Amtsavis' dækning af byrådsmødet 7. oktober beklager Steen Bundgård sig over, at den nye plan, der indebærer lukning af hele to plejehjem, er sluppet ud inden behandlingen torsdag 10. oktober, altså samme dag, som høringsfristen starter.

Hvor har Randers Kommune gemt den ekstra tildeling til bedre velfærd, som blev aftalt mellem KL og regeringen? Byen til vandet?

Brug dog noget af opsparingen på ældreområdet og undgå lukninger af plejehjem, læs eventuelt læserbrev af Poul Rubach, bragt 10. oktober, godt indlæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce