Annonce
Erhverv

Podcast: En kort arbejdsuge er hemmeligheden bag Mathilde Mackowski fra Sinfuls overskud

Mathilde Mackowski indså, at de lange dage på kontoret måtte vige for mere frihed og fritid, hvis drømmejobbet ikke skulle blive til et hadejob. Foto: Lasse Høj Nielsen / Sinful
Medstifter bag Sinful Mathilde Mackowski skulle helt ned at vende, før hun indså, at hun ikke længere kunne pukle derudaf i samme tempo som sin gode ven og medstifter Tonny Andersen. I dag har hun fundet frem til en løsning, der ikke bare giver hende et bedre humør, men også firmaet en bedre bundlinje.

Podcast: Som de fleste iværksættere kender Mathilde Mackowski og Tonny Andersen til at knokle. Sammen står de bag Sinful, som i dag er Skandinaviens største onlineshop indenfor sexlegetøj, og som kapitalfonden Polaris købte sig ind i som hovedaktionær tilbage i april.

Jeg ville gerne have den der wow-oplevelse af mit liv med det her rigtigt fede arbejde. Men jeg følte det ikke. For jeg havde ligesom kørt mig selv op i et sted, som ikke var mig

Mathilde Mackowski, udviklingsdirektør og medstifter af Sinful

Men før firmaet voksede sig til at blive den millionforretning, det er i dag, bestod firmaet hovedsageligt af to stiftere med en drøm, som de kæmpede indædt for at få til at lykkes. En drøm, der krævede blod, sved og tårer. Og en drøm, der var tæt på at knække Mathilde Mackowski, før hun indså, at de lange dage på kontoret måtte vige for mere frihed og fritid, hvis drømmejobbet ikke skulle blive til et hadejob.

Et spørgsmål om balance

- Jeg ville gerne have den der wow-oplevelse af mit liv med det her rigtigt fede arbejde. Men jeg følte det ikke. For jeg havde ligesom kørt mig selv op i et sted, som ikke var mig, fortæller Mathilde Mackowski om tiden. Hun har i dag fundet en helt ny måde at arbejde på, der ikke kun har fået hende, men også firmaet som helhed til at køre bedre.

Netop den historie kan du høre mere om i Erhverv+ nye podcastserie Balancen, der har til formål at gøre dig klogere på, hvordan man kan skabe mere balance i arbejdslivet.

Fem hurtige facts om Sinful

  1. Virksomheden, som blev stiftet som webshop i 2008 af Tonny Andersen og Mathilde Mackowski, er i dag Nordens største webshop for sexlegetøj med salg i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. I begyndelsen af året lancerede Sinful desuden webshops i både Frankrig og England.
  2. Firmaet har hovedsæde i Aarhus og beskæftiger cirka 150 medarbejdere.
  3. Mens kapitalfonden Polaris i dag ejer 57,5 procent af firmaet, ejer de to ejerledere, administrerende direktør Tonny Andersen og udviklingschef Mathilde Mackowski, de resterende procenter.
  4. I 2020 omsatte firmaet for over 300 millioner kroner og landede et nettoresultat på 45,47 millioner kroner.
  5. Sinful er seks gange blevet udnævnt som gazellevirksomhed af dagbladet Børsen. En status der gives til hurtigt-voksende virksomheder, som minimum har formået at fordoble deres omsætning over en fireårig periode.
Annonce
Randers FC For abonnenter

Odey gjorde sig til darling i Randers FC-triumf: Reaktioner fra den nigerianske målmager og cheftræneren, der lod ham starte på banen for første gang

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Lise holdt sin mand og søn i hænderne, da de døde efter en trafikulykke - og oplevede den største lykke midt i sorgen over at kunne beholde sin anden søn

Randers For abonnenter

Naboer til byggeri fik et chok: Et brev i e-boksen kastede Karin og Maryann ud i mere end to års pinefuld uvished

Randers

Jeanette er madnørd og elsker at være kreativ i køkkenet: - Man bliver glad, når gæsterne er tilfredse

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Superligaen: Glæd jer til mere fra ham, Kronjylland!

Randers

Ubudne gæster i lokal delikatesseforretning: Ejer efterlyser gerningsmænd på Facebook

Randers For abonnenter

Investoren er væk og ejendommen skal sælges - men nu er lokalplanen for Niels Brocks Gade 1 klar

Kultur For abonnenter

Tvivlen meldte sig, da kulturredaktøren så tv-dokumentar: Bør man filme sit dødssyge, grædende barn?

Randers

Nu kommer der flere busser mellem Randers og Aarhus: Midttrafik indrømmer urealistiske 118-køreplaner

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Randers For abonnenter

Tomt Kongens Ege udsættes for hærværk: Nu griber bygherre ind med modforanstaltninger

Randers FC

Genlæs livebloggen, se målene og hør videoanalysen: Angriberne førte an i tiltrængt Randers FC-triumf

Annonce