Annonce
Randers HK

Pokalsemifinalen blev endestationen for Randers HK-talenter

Laura Nielsen (på billedet) spillede sammen med Tania Knudsen en stor angrebskamp for Randers HK, da kronjyderne gav Horsens HK kamp til stregen i pokalsemifinalen. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Randers HK's U19-hold leverede en opløftende præstation mod Horsens i pokalsemifinalen blot få dage efter, de var blevet kørt ud af det samme hold i ligaen. Det var dog ikke nok til en finaleplads.

Randers: Det er ikke mere end fire dage siden, at Randers HK's U19-piger fik stryg af Horsens HK på udebane med hele ti mål.

Tirsdag aften havde de så taget turen sydpå igen. Denne gang for at spille semifinale i pokalturneringen.

Det gik bedre end i weekenden, men det blev stadig til et nederlag på 24-27.

- Overordnet set er jeg meget tilfreds med vores præstation. Vi står rigtig fornuftigt i forsvaret, hvor vi er kompakte og meget opmærksomme på at lave mindre rum til udvalgte spillere hos dem, mens vi har en passende højde på deres skytter. Vi står generelt meget kompakt, siger Mikkel Thomassen, cheftræner for Randers HK U19.

Kronjyderne var med helt til 18-18 tyve minutter før tid, men en dårlig periode på en lille håndfuld minutter, hvor hjemmeholdet trak fra med et par mål, blev afgørende for udfaldet, da holdene derfra fulgtes ad på måltavlen.

- Det er marginaler, som bliver afgørende. Jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke kommer i finalen, når vi er så tæt på, men man kan ikke klandre holdet. Vi viser, at vi sagtens kan være med mod de bedste, siger cheftræneren.

Tre Randers HK-spillere skilte sig særligt ud semifinalen.

- Cecilie Kilsgaard dækker fantastisk op fremme i vores 5:1. Tania Knudsen skyder 8 for 11, hvor hun i weekenden ramte én ud af ni. Det kræver mod at spille sådan en angrebskamp og blive ved med at tage chancen.

- Og så er Laura Nielsen også en evig kilde til uro i modstanderens forsvar med sine skud og finter, siger Mikkel Thomassen.

Semifinalen i Elite Cup (pokalturneringen), U19-piger

Horsens HK - Randers HK 27-24 (13-14)

Randers HK: Tania Knudsen 8, Laura Nielsen 8, Aia Høgh 5, Christina Hansen 2, Cecilie Kilsgaard 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ekstraordinær og rørende hjælpsomhed fra vennepar: Kørte 800 kilometer for at hjælpe ægtepar hjem i karantæne

Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Annonce