Annonce
Randers

Politi afspærrede legeplads: Politihunde i aktion

Arkivfoto: Michael Bager

Randers: Fredag aften bemærkede mange folk i det nordlige område af Randers, at den nye, store legeplads ved Falkevej og Hadsundvej blev spærret af, og at der gik betjente med hunde rundt deroppe.

Nogle bemærkede en sort taske, der hang bag på en stol, og spekulationerne gik på en mulig sprængstof-trussel. Den teori kunne vagtchef hos Østjyllands Politi, Peter Hunniche, dog afkræfte.

- Det er ganske ufarligt, og det har intet med hverken taske eller sprængstof at gøre. Vi har tidligere haft en hændelse i området, og derfor er vores betjente nu i gang med noget sporsøgning, udtalte han.

Annonce

Han ønskede ikke at uddybe, hvad hændelsen handlede om, men det er ikke noget, som offentligheden normalt hører om.

Grunden til, at legepladsen var spærret af, var at man ikke ville risikere, at politihundene og eventuelt legende børn skulle komme i vejen for hinanden.

- Vi vil gerne undgå, at børn og hunde kommer i carambolage. Dels så vi kan gøre vores arbejde ordentligt, og dels så vi ikke risikere, at et barn ved et uheld bliver bidt, sagde vagtchefen.

Flere har skrevet på Facebook, at politiet nu har forladt området, og legepladsen er åben igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce