Annonce
Østjylland

Politi forlænger opholdsforbud i klublokaler: Stadig risiko for bandeangreb

For at sikre borgernes sikkerhed har Østjyllands Politi besluttet at forlænge opholdsforbuddet i klublokaler på Kappelvænget. Foto: Østjyllands Politi
Forbuddet mod at opholde sig på stedet blev udstedt den 21. juni, og det gælder nu foreløbigt frem til den 19. juli kl. 19.00.

AARHUS: "Adgang forbudt" skiltet på døren ind til klublokalerne på Kappelvænget 8 i Aarhus V bliver ikke fjernet foreløbigt.

Østjyllands Politi har nemlig vurderet, at der fortsat er en risiko for, at klublokalerne på adressen kan blive mål for et angreb i forbindelse med den verserende bandekonflikt.

- Billedet er det samme, som da vi udstedte forbuddet, og da vi vægter borgernes sikkerhed og tryghed højere end noget andet, har vi valgt fortsat at holde klublokalerne lukket, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i en pressemeddelelse.

Forbuddet mod at opholde sig på stedet blev udstedt den 21. juni, og det gælder nu foreløbigt frem til den 19. juli kl. 19.00. Den uændrede situation gør også, at politiet fortsat har ekstra fokus på området og stadig vil være meget synlige for borgerne, ligesom den intensive efterforskning af de kriminelle fortsætter ufortrødent. Så sent som i torsdags blev en 35-årig mand idømt fængsel i to år og ni måneder, fordi hans DNA blev fundet på en skarpladt pistol, der lå gemt i området. Visitationszonen i Aarhus gælder ligesom lukningen af klublokalerne foreløbigt frem til 19. juli 2019 kl. 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce