Annonce
Østjylland

Politianmeldt sushi restaurant undskylder overfor kunderne: - Vi er allerede i gang med forbedringerne

Oishii Sushis nye manager undskylder over for kunderne, at restauranten har haft store problemer med hygiejnen. Akrivfoto: Flemming Krogh
Oishii Sushi i Nørregade har fået ny manager. Han undskylder for den manglende hygiejne og lover omgående bedring.
Annonce

AARHUS: Århus Stiftstidende kunne lørdag fortælle, at Oishii Sushi i Nørregade er blevet politianmeldt, efter at restauranten i forbindelse med Fødevarestyrelsens kontrolbesøg har fået en række sure smileyer for store problemer med især manglende hygiejne.


Jeg vil gerne have lov til at undskylde over for vores kunder. Der er begået store fejl i restauranten. Vi vil gøre vores bedste for at forbedre tingene.

Yang Pang


Sushi restaurantens nye manager Yang Pang er på ingen måde stolt ved situationen.

- Jeg vil gerne have lov til at undskylde over for vores kunder. Der er begået store fejl i restauranten. Vi vil gøre vores bedste for at forbedre tingene.

Yang Pang blev først ansat som manager otte dage efter Fødevarestyrelsens seneste kontrolbesøg, fortæller han til Århus Stiftstidende. Det var dermed under hans forgænger, at styrelsen ad flere gange konstaterede problemerne med hygiejnen. I maj 2020 fik restauranten en bøde for den manglende rengøring, men på grund af gentagelserne endte Fødevarestyrelsen med at politianmelde restauranten 10. september.

Annonce

Renovering venter forude

Men selv om Yang Pang tog over, efter at skaden var sket, tager han det fulde ansvar for at få Oishii Sushi på ret køl igen.

- Vi er allerede i gang. Vi har sat ekstra ressourcer ind på rengøringen, siger han.

Derudover venter der en større renovering af restaurantens lokaler, som ifølge Yang Pang allerede er godkendt af ejerne. Det betyder, at restauranten i løbet af de kommende to-tre måneder får en større overhaling både indendørs og udenfor.

Oishii Sushi i Nørregade skal renoveres, men, restauranten er åben mens ombygningen står på. Arkivfoto: Jens Thaysen

- Vi håber, at kunderne bliver overbevist om, at vi ikke begåer samme fejl som tidligere, siger restauranten nye ejer, der endvidere oplyser, at det ikke var ond vilje, at han ikke vendte tilbage på Århus Stiftstidendes opfordring fredag.

- Tjeneren, som Århus Stiftstidende talte med, havde videregivet beskeden til den gamle manager, da hun ikke vidste, at der var kommet en ny, forklarer han.

Oishii Sushi vil i øvrigt holde åben, mens renoveringen af restauranten står på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Så lykkedes det på hjemmebane: Randers FC kontrollerede mod fynboer

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers FC vinder med 2–1 over OB

Østjylland

Peter 'PC' Christiansen får nyt job i FC København: AGF suspenderer ham med øjeblikkelig virkning

Annonce