Annonce
Alarm 112

Politiet: Alle muligheder står åbne for, hvor Carl er

Familien til den forsvundne Carl Petersen har bedt borgerne i Horsens om at stoppe den private efterforskning. Familien frygter, at han er faldet i åen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
I et opslag på Facebook beder familien horsensianerne om at stoppe eftersøgningen af 81-årige Carl Petersen, fordi han formentlig er faldet i vandet.
Annonce

Horsens: - Jeg har lige snakket med de pårørende... Desværre er situationen sådan, at sandsynligheden for, at Carl er faldet i vandet, er stor. Derfor beder familien os om nu at stoppe.

Sådan lød opfordringen søndag i et opslag på Facebook fra Susanne Møller, der har koordineret den private eftersøgning af 81-årige Carl Petersen, siden han forsvandt torsdag i sidste uge.

Hun takker samtidig de mange borgere, der har ledt utrættelig efter manden, og skriver videre:


Carl Petersen kan lige så vel være faldet i åen, som han kan ligge et andet sted. Alle muligheder står åbne, og vi undersøger de spor, der måtte komme.

Stig Simonsen, vicepolitiinspektør


"Politiet vil stadig følge op på jeres henvendelser, så oplever I noget, så ret henvendelse til dem."

Annonce

Vi leder stadig

Det er også opfordringen fra vicepolitiinspektør Stig Simonsen mandag morgen.

- Carl Petersen kan lige så vel være faldet i åen, som han kan ligge et andet sted.  Alle muligheder står åbne, og vi undersøger de spor, der måtte komme. Der er gang i sagen hele tiden, og vi vil stadig gerne have tips, siger Stig Simonsen.

Torsdag i sidste uge ledte politi og Beredskabsstyrelsen i Bygholm Å og havnebassinet på baggrund af en henvendelse fra en borger, der mente at have set en person i åen ved Ilva.

Eftersøgningen gav dog intet resultat.

Carl Petersen forsvandt fra sin ældrebolig ved Ceres Centret torsdag i sidste uge og har været forsvundet i 10 døgn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce