Annonce
Randers

Politiet efterlyste voldsmand: Nu har han meldt sig selv

Arkivfoto: Michael Bager

Opdateret: Da den 30-årige har henvendt sig til politiet, har Randers Amtsavis fjernet det billede af manden, som blev offentliggjort tidligere torsdag i forbindelse med efterlysningen.

Randers: Østjyllands Politi har valgt at bede offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der har begået vold mod en anden mand i Randers i juli måned.

Lørdag 27. juli ved 05.30-tiden gik en 30-årig mand hen mod taxaholdepladserne i Trangstæde ved Randers Busterminal, da han mødte en ukendt mand, som virkede voldelig og truende.

Manden råbte højt og hoppede rundt mellem bilerne, der holdt på parkeringspladsen.

Den 30-årige forsøgte flere gange at tale manden til ro, men forgæves, og da den 30-årige indså, at det ikke havde nogen effekt, begav han sig fra stedet og i retning mod taxa-holdepladserne. På vejen væk blev han pludselig slået ned bagfra med et knytnæveslag i hovedet.

En taxachauffør lagde sig herefter imellem gerningsmanden og den 30-årige mand, hvorefter gerningsmanden forlod stedet i retning mod Randersbro.

Et vidne havde stået i nærheden og havde også bemærket den meget aggressive mand. Hun havde filmet manden med sin mobiltelefon, og det offentliggjorte billede stammer fra denne optagelse.

Manden beskrives som: Dansk af udseende, 20-30 år gammel, ca. 175-180 cm høj, spinkel til almindelig af bygning, sort, kort hår, iført en orange sweatshirt og cowboybukser

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce