Annonce
Østjylland

Politiet efterlyser fire teenagere: Truede butiksmedarbejder med pistol

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Fire drenge mellem 13 og 16 år røvede lørdag en Smoke-It-butik i Anelystparken i Tilst, hvor en butiksassistent blev truet med en pistol.
Annonce

AARHUS: Omkring klokken 16.30 lørdag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et røveri i Smoke-It i Anelystparken i Tilst.

En dreng i teenagealderen skulle eftersigende havde gået ind i butikken for at snakke med en medarbejder i et par minutter for derefter at gå igen. Lidt tid efter kom han tilbage - nu med tre maskerede kompagnoner, hvoraf den ene truede butiksassistenten med en pistol.

De fire gerningsmænd stjal et ukendt antal varer fra butikken og løb derefter fra gerningsstedet.

Annonce

Hjælp politiet

Politiet har følgende oplysninger om de fire gerningsmænd:

A: Dreng, 15-16 år, 175-180 centimeter høj, spinkel af bygning, mellemøstligt udseende, lysebrun i huden, uden skæg, talte dansk, iført sort hættetrøje med hvid streg på brystet, hvid skrift på ryggen og en orange hætte. Sorte bukser og sorte sko. B, C og D: Drenge, 13-15 år, cirka 170-180 centimeter høje, tildækkede ansigter så kun ansigt og pande var synligt, mellemøstligt udseende.

Østjyllands Politi tager gerne mod input fra borgere, som har set noget omkring røveriet, eller har yderligere informationer om gerningsmændene. De kan kontaktes på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Anden testrunde i Randers FC efter coronaramt cheftræner: Lettelse på Viborgvej

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce