Annonce
Randers

Politiet efterlyser vidner: Har du set en rød Opel Corsa køre helt vanvittigt?

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Randers/Mariager: Østjyllands Politi søger vidner, der lørdag 20. juni har set en rød Opel Corsa køre vildt og uforsvarligt mellem Mariager og Randers. Kørslen foregik cirka i tidsrummet klokken 16-18.30 og endte med, at føreren af Corsa’en kørte ind i en parkeret bil på Nørre Boulevard i Randers, oplyser Østjyllands Politi.

En 32-årig mand blev kort efter anholdt og er nu blandt andet sigtet for at køre uden førerret og for at have bragt andres liv og førlighed i fare med sin kørsel.

Turen er gået fra Søndergade i Mariager, gennem Assens by og Gassum, inden det til sidst endte med påkørslen i Randers.

Ud fra de afhøringer og undersøgelser politiet indtil videre har foretaget, påkørte den røde Opel blandt andet en pickup-truck på landevejen til Randers og kørte i den forkerte vejbane, hvor en motorcyklist måtte undvige. Derudover har et vidne forklaret, hvordan bilen var ved at påkøre en mand på Bredstrupgade i Randers.

Annonce

Kontakt politiet

Østjyllands Politi forsøger i forbindelse med efterforskningen at fastslå, hvem der har kørt bilen, og hvilke strafbare forhold, der er begået undervejs på turen mellem Mariager og Randers.

Derfor beder politiet nu vidner, der har set nogle af de nævnte episoder eller andre episoder, hvor Corsa’en med registreringsnummer BW 184 14 var involveret, om at henvende sig til  Østjyllands Politi. Det kan ske på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ny direktør for forsyning i Verdo

Annonce