Annonce
Randers

Politiet efterlyser vidner til overfald på 15-årig

Overfaldet skete umiddelbart over for adressen Parkboulevarden 80 på grusstien ved en bænk i Doktorparken på den nordvestlige side af søen. Politiet vil meget gerne i kontakt med eventuelle vidner til overfaldet. Arkivfoto: Lars Rasborg
Teenage-pige blev sparket ned bagfra og ramt af blackout i Doktorparken mandag aften.
Annonce

Randers: Østjyllands Politi efterlyser vidner til et overfald på en 15-årig pige i Doktorparken i det vestlige Randers.

Overfaldet skete mandag 3. juni om aftenen omkring kl. 21.30. Den 15-årige pige gik og talte i telefon med sin veninde, da hun bemærkede at en person, der fulgte efter hende.

Personen begyndte at sætte tempoet op, og pigen begyndte at løbe.

Kort efter hev personen fat i hendes hættetrøje ved halsen og sparkede hende bagfra i knæhasen efterfulgt af et spark i ballen, hvorefter hun faldt til jorden og slog hovedet.

Hun kan derefter ikke rigtig huske mere.

Efter at pigen kom til sig selv og fik hjælp, blev hun kørt på Regionshospitalet Randers, hvor hun blev undersøgt. Der var dog ingen tegn på, at den 15-årige pige havde lidt overlast.

Overfaldet skete umiddelbart over for adressen Parkboulevarden 80 på grusstien ved en bænk i Doktorparken på den nordvestlige side af søen. Politiet vil meget gerne i kontakt med eventuelle vidner til overfaldet.

Politiet er særligt interesseret i at høre fra de to kondiløbere, formentlig en mor og hendes søn, som løb imod den 15-årige pige og gerningsmanden kort før overfaldet.

Pigen beskriver gerningsmanden som cirka 180 cm høj, almindelig af bygning, iført sorte bukser, sort hættetrøje, hvor hætten var trukket over hovedet og sort halsedisse, der var trukket op over næsen.

Gerningsmanden gik i almindelig gang og med hænderne i lommen. Han talte muligvis med en dyb stemme.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce