Annonce
Østjylland

Politiet kaldt ud til høj musik 12 gange: Endte med at give fire påbud

Politiet gav lørdag aften og natten til søndag fire påbud om at skrue ned for musik. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Horsens: I alt 12 gange blev Sydøstjyllands Politi lørdag aften og natten til søndag kaldt ud til adresser i Horsens Kommune, hvor der blev spillet for høj musik.

Fire af gangene førte det et påbud med sig, men bødehæftet blev i lommen.

Første gang, politiet var ude, var klokken 21.23 på Vibevej i Horsens, hvor patruljen kom frem til en ejendom, som også dagen forinden var blevet anmeldt for høj musik. Politiet gav et påbud om at skrue ned og forlod adressen.

To en halv time senere indløb endnu en anmeldelse om for høj musik på adressen, og politiet kørte atter derud, denne gang klar til at hente bødehæftet frem fra lommen. Musikken var dog skruet ned i mellemtiden.

Påbud om at skrue ned for musikken blev der også givet til festlige selskaber på Carolinelundsvej og Gormsgade, der kort efter midnat fik besøg af politiet. Begge steder blev påbuddet fulgt.

Det gjorde det også på Borgergade, hvor politiet lagde vejen forbi en lejlighed klokken 3.22. Her var fest og høj musik, da politiet kom frem, men selskabet gjorde en ende på musikken efter politiets besøg.

Sydøstjyllands Politi har i alt modtaget 53 anmeldelser om for høj musik fra lørdag aften til søndag morgen på tværs af sit dækningsområde. Det har ført til 29 påbud om at skrue ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Annonce