Annonce
Randers

Politiet lukker Bandidos-klubhus

Efter et brandattentat mod en rockerborg, som tilhører Bandidos i Randers SV i 14 dage. Genrefoto: Kim Haugaard
Østjyllands Politi har torsdag indført opholdsforbud i rockergruppen Bandidos klubhus på Bogensevej i det sydvestlige Randers.

Randers: En konflikt mellem bandegruppen NNV og Bandidos får nu Østjyllands Politi til at lukke Bandidos klubhus på Bogensevej.

Det kommer efter at Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter vurderer, at konflikten mellem NNV og Bandidos eskalerer - med blandt andet en brandstiftelse mod et af Bandidos klubhuse i Nordsjællands.

Østjyllands Politi vurderer, at der med nuværende konflikt også er risiko for, at der vil ske angreb på klubhuset i Randers, og derfor har er der indført opholdsforbud.

Annonce

- Når der ikke er personer i klubhuset, bliver det et mindre egnet angrebsmål, og det vil skabe større tryghed for borgerne i området. Det er helt uacceptabelt, hvis udenforstående mennesker risikerer at komme til skade i en konflikt mellem to grupperinger,  siger politiinspektør Michael Kjeldgaard ved Østjyllands Politi.

Risikerer fængsel

Opholdsforbuddet gælder i 14 dage, men Østjyllands Politi oplyser også, at man er klar til at forlænge opholdsforbuddet, hvis det bliver nødvendigt.

- Vi følger situationen tæt, og vil holde nøje øje med, at opholdsforbuddet bliver overholdt,  siger Michael Kjeldgaard.

Overtræder man forbuddet mod at komme i klubhuset, risikerer man at blive straffet med fængsel op til to år.


Det er helt uacceptabelt, hvis udenforstående mennesker risikerer at komme til skade i en konflikt mellem to grupperinger.

Michael Kjeldgaard, politiinspektør Østjyllands Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Anden halvleg i gang: Danmark foran 1-0

Randers

Smidt ud fra eksamen af rasende censor: Nu er nederlag vendt til succes for ordblinde Steffie

Annonce