Annonce
Mariagerfjord

Politiet mangler stadig brikker i mistænkeligt dødsfald ved Mariager Fjord

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mange politiressourcer fra Nordjyllands Politi blev tirsdag sendt mod mistænkeligt dødsfald ved Oue, umiddelbart nord for Mariager Fjord. I første omgang blev ni personer anholdt og store områder i landsbyen spærret af. Onsdag mangler Nordjyllands Politi stadig mange svar.
Annonce

Mariagerfjord: Tirsdag morgen klokken 6.33 blev Nordjyllands Politi kaldt ud til en adresse i Oue mellem Hadsund og Hobro på nordsiden af Mariager Fjord. Her fandt de en polsk, livløs mand, som havde skader i hovedet.

Politiet tog alle de øvrige ni polakker i huset med på stationen til afhøring og spærrede et større område af i den lille landsby for at kunne sikre spor. Efter endt afhøring løslod politiet de ni igen.

Onsdag formiddag kunne vicepolitiinspektør Christian Toftemark konkludere, at der i de mange spor, som politiet har indsamlet ikke er fundet nogen indikation på, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

Annonce

Uklar dødsårsag

- Men dødsfaldet er stadig mistænkeligt på den måde, at vi ikke ved, hvad han er død af, fortæller Christian Toftemark, som forklarer, at hovedskaderne umiddelbart ikke virker så voldsomme, at han kunne dø af dem.

Den store afspærring af området har dog givet en hel række spor, som Nordjyllands Politi er igang med at undersøge nærmere.

- Men der er ikke nogen, der kan forklare, hvad der præcist er sket, forklarer han, og understreger, at det er et stort puslespil, som skal samles - og at der stadig mangler brikker til det.

Én af de brikker, som mangles er svaret på obduktionsundersøgelsen. Her forventer Christian Toftemark tidligst svar på onsdag eftermiddag, men kun hvis det er meget voldsomme fund.

Hvis det derimod viser sig, at den polske mand er død af mere naturlige årsager, vil svaret først komme i løbet af et par dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Annonce