Annonce
Randers

Politiet om udbrændt Peugeot 208: Vi har mistanke om at branden var påsat

Arkivfoto: Annelene Petersen

Kort før klokken 4 søndag morgen lød der et kæmpebrag ved Skelvangsvej, da en bil eksploderede. Sagen efterforskes som en brand, der med vilje er antændt, oplyser Østjyllands Politi.

Randers: Tidligt søndag morgen var der flere beboere, der blev vækket af et gigantisk brag, da en bil eksploderede på parkeringspladsen ved Skelvangsvej 131. Det vidner opslag på Facebook om.

Og Østjyllands Politi har mistanke om, at bilbranden er påsat.

- Vi efterforsker sagen, og det er vores indtryk, at der er sat ild på bilen, en Peugeot 208, med vilje, siger vagtchef, politikommissær Flemming Lau, Østjyllands Politi.

Vagtchefen tilføjer, at der ikke foreligger noget motiv, eller umiddelbart er spor at gå efter.

Beredskab og Sikkerhed Randers blev kaldt til bilbranden på parkeringspladsen ved Skelvangsvej 131 i Randers natten til søndag. Klokken var 3.56, da alarmen kom ind med at en bil stod i brand.

- Normalt er en melding om en bil i brand ikke noget beredskabsinspektøren kører på, men da der skulle en del vand til at slukke ilden, var jeg alligevel med, siger beredskabsinspektør Christian Nøddelund, Beredskab og Sikkerhed Randers, der tilføjer, at bilbranden ikke bredte sig til andre biler på parkeringspladsen.

Bilen var fuldstændig overtændt og brændte helt ud, oplyser politiet.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce