Annonce
Randers

Politiet på bar bund i eftersøgning: Hjælp os med at finde Pavia

Der har ikke været livstegn fra 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann siden tidligt søndag morgen. Privatfoto

Siden søndag eftermiddag har politiet ledt efter 47-årige Pavia Hamann, men uden held.

Annonce

Randers/Djursland: Hundepatruljer og helikoptere har søndag og mandag ledt efter 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann, som natten til søndag gik fra Assentoft til Fausing, hvor han forsvandt sporløst.

- Lige nu har vi ikke flere spor at gå efter, og vi er derfor ikke længere ude og lede, fortæller kommunikationsrådgiver Janni Lundager fra Østjyllands Politi og fortsætter:

- Vi er virkelig afhængige af henvendelser fra offentligheden. Hvis der er nogen, der tror, de har set ham, vil vi meget gerne høre om det. Vi har allerede fået nogle henvendelser, som har ført til, at vi har afsøgt visse områder, men de har intet givet.

Mens politiet håber på flere henvendelser, prøver efterforskerne at indsamle digitale spor, der måske kan give et fingerpeg om, hvorvidt den forsvundne mand stadig befinder sig i Fausing-området.

Pavia Hamann beskrives som:


  • 47 år
  • Grønlandsk afstamning
  • Almindelig af bygning
  • Karseklippet sort/gråt hår
  • Er iført en lysegrå strikket bluse, blå jeans og gule ankelskindstøvler
Annonce

Nedtrykt tilstand

Pavia Hamann har senest givet lyd fra sig søndag morgen klokken 4.30 i en telefonsamtale med sin far. Her oplyste han, at han befandt sig på en mark - formentlig ved Virringmark vest for Fausing i Randers SØ. Men hvad der derefter skete, ved politiet ikke.

- Den samtale giver indikationer på, at han var i nedtrykt sindstilstand. Efterfølgende brugte faren søndag morgen og formiddag på selv at lede efter sin søn, og søndag eftermiddag blev vi kontaktet og gik ind i eftersøgningen, fortæller Janni Lundager og fortsætter:

- Hans telefon er gået på en mast vest for Fausing. Derfor har vi afsøgt det område med både hunde og helikopter, men uden held.

Politiet opfordrer fortsat borgere til at kigge efter den 47-årige - særligt i området omkring Fausing og Gl. Estrup. Men der er dog også mistanke om, at han efter samtalen med sin far kan have fortsat i sydøstlig retning.

- Vi ved ikke, hvad han har foretaget sig, efter han lagde på. Men han har bopæl i Ebeltoft, og man kan derfor godt forestille sig, at han er fortsat i den retning, siger Janni Lundager.

Har man oplysninger i sagen, eller har man set Pavia Hamann, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Randers

Narkokørsel ved midnatstid

Annonce