Annonce
Randers

Politiet på coronapatrulje i solskinnet

Justesens Plæne i Randers er et hotspot hos den specielle enhed, der håndterer covid-19-indsatsen hos Østjyllands Politi. Derfor patruljeres der ekstra på stedet. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Lørdag var Øtjyllands Politis specielle covid-19 indsatsgruppe flere gange i Randers for at kontrollere at corona-reglerne overholdes.

Randers: Når solen skinner, er der tendens til at vi søger ud de populære steder. Det ved politiet, og derfor var den specielle covid-19 indsatsgruppe hos Østjyllands Politi lørdag flere gange i Randers, hvor patruljerne holdt øje med at forsamlingsforbuddet og afstandsreglerne blev overholdt.

- Vi er sådan set lidt over det hele for tiden. Vi er i storcentre, i almindelige butikker, har gående patruljer rundt omkring i byen og er i de rekreative områder, lyder det fra vicepolitiinspektør Martin Frank Rasmussen, Østjyllands Politi, der står for den til lejligheden nedsatte covid-19-indsats.

I Randers holdes der et vågent øje med blandt andet Tøjhushaven og Justesens Plæne, men også efter at Randers Street Food har åbnet sine døre på havnen, er der jævnligt polititjek der.

Der var lørdag en lind strøm af kunder på stedet.

- Vi har været der lørdag, lød det fra vicepolitiinspektøren, lige kort efter klokken 14.

- Og der var meldingen fra betjentene, at alt blev skønnet forsvarligt på stedet. Men vi kommer igen, siger han.

Han fortæller, at det kan være svært for almindelige borgere at vurdere, om forsamlingsforbuddet er ved at blive overtrådt, eller om folk står for tæt.

- Det er jo et dynamisk billede, hvor en for stor forsamling på et splitsekund kan være spredt igen. Og det kan også godt være svært at se, når man står i grundplan, hvor langt der ret faktisk er mellem personerne, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce