Annonce
Randers

Politiet sætter eftersøgning i bero: Vi har ikke flere spor at gå efter

Politiet opfordrer fortsat randrusianerne til at holde et vågent øje med forsvundne Peder Madsen Høgh. Arkivfoto: Michael Bager

17 dage er nu gået, uden at familien har fået livstegn fra en 67-årig mand.

Randers: De seneste uger har Østjyllands Politi med hjælp fra politihunde, droner, helikoptere og både ledt til lands, til vands og i luften efter en randrusianer, der har været forsvundet siden 15. januar. Flere gange har politiet sågar bedt offentligheden om hjælp ved at efterlyse den 67-årige mand med foto og navn.

- De offentlige efterlysninger gav nogle henvendelser, og vi har undersøgt dem alle, men ingen af dem har ført os tættere på den forsvundne mand, fortæller Janni Lundager, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

Dermed har politiet ikke længere noget konkret at gå efter.

- Det betyder, at vi ikke gør noget aktivt i eftersøgningen lige nu. Men hvis vi får nye tip i sagen, følger vi selvfølgelig op på dem, siger hun.

Politiet vil derfor fortsat gerne høre fra vidner, der mener at have set ham, eller som har oplysninger om, hvor han kan befinde sig henne. Politiets formodning er stadig, at han er i Randers-området.

- Vi har i hvert fald ikke fået nogen indikationer på, at han skulle have begivet sig væk fra Randers-området, forklarer Janni Lundager og tilføjer, at mistanken om, at han befinder sig i eller omkring Randers bliver styrket af, at han hverken havde sin pung eller mobiltelefon på sig, da han forsvandt.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];