Annonce
Randers

Politiet søger vidner til biljagt: Fodgængere måtte presse sig op ad mur for at undgå påkørsel

Politiet søger vidner til eftersættelse. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Politiet ønsker at komme i kontakt til vidner til biljagten og de fodgængere, der måtte springe for ikke at blive kørt ned.
Annonce

Randers/Auning: Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner og særligt de fodgængere, der nær var blevet påkørt, da politiet lørdag eftersatte en hasarderet kørende varebil med indbrudstyve og tyvekoster.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Biljagten fandt sted, efter politiet lørdag modtog en anmeldelse om, at der var indbrud på en adresse i Auning, hvor en mand og en kvinde havde knust en terrassedør og var brudt ind i boligen. Herfra stjal de forskellige genstande og flygtede fra stedet i en varebil.

Kort efter indbruddet forsøgte en patrulje at standse bilen ved Helsted Børnehus ved Randers. Indbrudstyvene havde dog ingen planer om at følge politiets anvisninger, og det endte derfor med, at politiet satte efter varebilen, som den mandlige indbrudstyv førte.

Annonce

Varebilen endte i en husmur

Biljagten fortsatte mod Randers Midtby, hvor manden ifølge pressemeddelelsen kørte "meget hasarderet" og flere gange kørte ind over fortovet og tæt på modkørende.

På Østervold ud for nummer 18 kørte varebilen ind på fortovet, hvor han kørte cirka 250 meter med en hastighed på op mod 50 km/t. Det betød, at tre fodgængere måtte presse sig op ad en bygningsfacade for at undgå at blive ramt af varebilen.

Det hele endte med, at varebilen kørte ind i facaden ved Østervold nummer 23, hvor både manden og kvinden blev anholdt.

Sidste punktum er dog ikke sat i sagen, for nu søger Østjyllands Politi både personer, der overværede eftersættelsen, og de tre fodgængere, der måtte presse

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce