Annonce
112

Politiet søger vidner til overfald med hjulkapsler

Arkivfoto: Michael Bager

Grenaa: Et vennepar, en 16-årig dreng og en jævnaldrende pige, var natten til onsdag cirka klokken 01.45 udsat for et ubehageligt overfald.

De bevægede sig til fods fra Cirkle K i Østerbrogade i retning mod Netto-butikken, da de blev opmærksomme på en gruppe drenge, som var på vej i modsat retning. Pludselig kastede en ene af drengen en hjulkapsel mod de to og råbte samtidig: "Kan I gribe?". Den 16-årige dreng reagerede med et spørgsmål om, hvad han egentlig havde gang i, hvilket fik den hjulkapsel-kastende person til at bevæge sig over mod venneparret, mens resten af den gruppe, han var en del af, fortsatte.

Ifølge den 16-årige råbte de to lidt af hinanden, hvorefter den 16-årige begyndte at gå fra stedet. Han nåede dog ikke langt, før personen tog fat i ham bagfra ved at lægge en arm om hans hals og lægge ham ned. Herefter slog han ham flere gange i ryggen og i ansigtet. Veninden til den 16-årige forsøgte at skille parterne ad, men hun endte også selv på jorden. Den 16-årige dreng fik sig dog revet fri og løb fra stedet. Venneparret beskriver gerningsmanden som: Dansk af udseende, 22-25 år gammel, 185-190 cm høj, Lys i huden og med brunt, kort hår. Han talte dansk, havde et bredt smil, mørkebrune skægstubbe, lige tænder og en fremhævet kæbe. Han var iført en rød/orange trøje og en kasket i samme farve.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set episoden ved Cirkle K. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce