Annonce
Randers

Politiet satte efter indbrudstyve: Varebil stak af og endte i husmur

Genrefoto: Kim Haugaard
Politiet modtog lørdag eftermiddag en anmeldelse om et indbrud i Auning, hvor gerningsmændene havde knust en rude alt imens husets beboere var hjemme.
Annonce

Auning/Randers: To gerningsmænd, en mand og en kvinde, forsøgte at stikke af fra politiet efter et indbrud i Auning.

Manden og kvinden havde knust en rude i en terrassedør og var brudt ind i huset, mens beboerne var hjemme. Men selvom husets beboere var hjemme, så fortsatte indbruddet og gerningsmændene stjal flere designermøbler og lamper.

Derefter stak de af fra villaen, men da politiet fik kontakt til de to, ville de ikke standse, og derefter satte politiet efter.

Over en længere biljagt, gennem blandt andet Randers midtby, nåede den mandlige fører at køre ind over flere fortove, så der flere gange var fare for, at fodgængere blev påkørt.

Trods den lange biljagt endte føreren med at køre ind i en bygning, hvorefter de to blev anholdt og tilset på skadestuen.

- Vi har kigget på sagen, og vores jurist har vurderet, at de ikke skal fremstilles i grundlovsforhør, men vi opretholder selvfølgelig sigtelsen, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Flemming Lau.

Beboerne i huset, hvor indbruddet blev begået, led ingen fysisk overlast ved indbruddet.


Vi har kigget på sagen, og vores jurist har vurderet, at de ikke skal fremstilles i grundlovsforhør, men vi opretholder selvfølgelig sigtelsen.

Flemming Lau vagtchef ved Østjyllands Politi.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Få overblikket: Sådan bliver genåbningen i din kommune

Annonce