Annonce
Randers

Politiet spærrede hele området af: Kvinde fundet liggende hjælpeløs og konfus i Dytmærsken

Østjyllands Politi spærrede af i Dytmærsken og blandt andet andet ind til baggården ved Føtex, efter der tidligt søndag morgen var fundet en kvinde liggende hjælpeløs og konfus på vejen. Indsendt foto
Søndag morgen blev Dytmærsken og området i nærheden nøje undersøgt af politifolk og politihunde, efter en 35-årig kvinde var fundet liggende foran butikken Normal. Hun var ude af stand til at forklare sig og kunne ikke huske tid og sted, oplyser vagtchefen hos Østjyllands Politi.

Randers: Søndag morgen vrimlede det med politi i Dytmærsken i Randers efter en kvinde var blevet fundet liggende hjælpeløs på gaden foran butikken Normal. Anmeldelsen gik ind til politiet søndag klokken 5.50, og politiet var på stedet flere timer.

- Kvinden var spirituspåvirket og konfus og ude af stand til at forklare os noget. Hun kunne ikke huske tid og sted, som man siger, så vi tog ingen chancer, men lukkede området af, for at sikre spor. Vi vidste jo ikke, om der var tale om vold, for eksempel, og at det måske var grunden til at hun var ukontaktbar. Det er helt normal procedure at spærre af i sådan et tilfælde her, for vi kan ikke gøre det om, hvis nu der var tale om en forbrydelse. Og så vil eventuelle spor kunne blive ødelagt, siger vagtchef, politikommissær Michael Ørum, Østjyllands Politi.

Kvinden blev kørt til udredning på skadestuen på Regionshospitalet Randers, oplyser han.

Imens foretog politifolk undersøgelser af området, og der blev tilkaldt politihunde til at snuse arealet igennem.

Også baggården ved Føtex og beboelsen Karolinegården blev spærret af, mens politiet efterforskede sagen.

Ifølge vagtchefen fandt politiet ikke noget, der kunne tyde på, at kvinden havde været udsat for noget kriminelt.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Annonce