Annonce
Randers

Politiet stadig på bar bund i eftersøgning: Vi har brug for al den hjælp, som vi kan få

Arkivfoto: Michael Bager

Randers: Seks dage er nu gået, uden at familien har fået livstegn fra en 67-årige mand, der sidst er set tirsdag 15. januar.

En omfattende eftersøgning hen over weekenden, der blev iværksat af Østjyllands Politi, har foreløbig ikke givet noget resultat, fortæller kommunikationsmedarbejder Janni Lundager.

- Vi har ledt til lands, til vands og i luften, og vi har forsøgt at følge de forskellige digitale spor, der typisk er i den slags sager, siger Janni Lundager, der dog medgiver, at sagen bliver yderligere vanskeliggjort i og med, at den forsvundne 67-årige har efterladt både sine kreditkort og sin mobiltelefon i lejligheden.

- Så vi har desværre ikke rigtig kunnet finde nogen spor af ham på den måde heller, og nu skal vi i stedet se på, om vi har flere muligheder for at lede efter ham, som vi ikke allerede har anvendt, eller som vi skal forsøge os igen med nogen af de ting, vi allerede har prøvet, siger Janni Lundager mandag til Randers Amtsavis og fortsætter:

- Efterforskningsmæssigt er der den humanitære eftersøgning tilbage, og som vi også har brugt rigtig meget af lørdagen på med hjælp fra droner, både og andre ting.

Hvordan den videre eftersøgning kommer til at se ud i praksis, er der endnu ikke overblik over, fortæller hun:

- Man kan sige, at selv om vi lige har ledt ét sted efter ham, er det ikke ensbetydende med, at han ikke kan være på samme sted fem minutter efter. Derfor går vores overvejelse også på, om der er nogle ting, vi skal prøve af igen, og om vi skal tilbage og lede på steder, hvor vi allerede har været.

Hos Østjyllands Politi lyder opfordringen til offentligheden, at randrusianerne holder et vågent øje og ringer 114, hvis de ser den 67-årige mand, eller har informationer om, hvor han kan befinde sig henne.

- Det er stadig vores formodning, at han befinder sig i Randers-området. Vi har ikke fået nogen indikationer på, at han skulle have begivet sig længere væk, selv om vi jo ikke kan vide det med sikkerhed. Folk må meget gerne kigge i deres skure og andre steder, hvor han måske kan opholde sig, siger Janni Lundager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];