Annonce
Randers

Politiet venter stadig på svar i opklaringen af dødsulykke på Grenåvej

Bilinspektøren er endnu ikke klar med en rapport omkring årsagen til ulykken på Grenåvej. Foto: Anne Myrup Pedersen
Kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi forklarer, at der godt kan gå lang tid med at fastslå omstændighederne ved en færdselsulykke med dræbte personer.
Annonce

Slyngborg: Kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi, Janni Lundager, oplyser, at bilinspektøren endnu ikke har afleveret sin rapport fra lørdagens dødsulykke på Grenåvej. Her omkom en 52-årig motorcyklist, da han klokken 15.11 kørte mod skovlen på en teleskoplæsser.

- Når det gælder færdselsulykker med dødsfald, så kan der faktisk godt gå lang tid, før rapporten er færdig, og vi har da heller ikke modtaget den endnu, siger Janni Lundager.

Bilinspektøren skal forsøge at slå fast, hvad der forårsagede ulykken, hvilken fart de implicerede kørte med, hvordan de faktiske omstændigheder på stedet var med mere.

Ulykken skete på Grenåvej, hvor Floesvej og Ebbeshøjvej skærer Grenåvej, cirka 14 kilometer fra Randers. Her kom den 52-årige motorcyklist kørende mod Randers, da en 75-årig fører af en teleskoplæsser kørte ud på Grenåvej.

Der er efterfølgende lagt blomster, stillet lys og lagt beskeder i grøften ved ulykkesstedet, hvor folk mindes den 52-årige mand fra Randers.

Der er blevet lagt blomster og lys på det sted, hvor en 52-årig mand fra Randers mistede livet i en færdselsulykke i lørdags. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce