Annonce
Randers

Politiets peberspray i aktion i Havndal: To mænd med strømstav og skudsikker vest skabte utryghed

Arkivfoto: Michael Bager
Politiet blev nødt til at pacificere en 19-årig i skudsikker vest med peberspray, da han sammen med sin 18-årige ven skabte utryghed i Havndal.
Annonce

Havndal: Østjyllands Politi fik torsdag klokken 11.02 en anmeldelse om, at to mistænkelige mænd gik rundt i Havndal, og at den ene bar en skudsikker vest.

En patrulje kørte til stedet, og på Vesterbro traf de først en 18-årig mand, som blev anholdt for at sikre, at han blev på stedet. Lidt derfra gik mandens 19-årige ven, som var iført en skudsikker vest. Trods gentagne anmodninger om at lægge sig ned på jorden, fortsatte den 19-årige med at gå rundt på stedet, mens han råbte af betjentene. Det endte med, at betjentene måtte bruge peberspray for at pacificere den 19-årige, så de kunne anholde ham.

Begge mænd virkede påvirkede af narko, og den 19-årige viste sig da også at have både amfetamin og kokain på sig. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

I en bil, som mændene havde kørt, fandt betjentene en strømpistol, som blev beslaglagt. Det var dog ikke muligt at fastlægge, hvem der havde haft det ulovlige våben med. Mændene forklarede, at de var kørt lidt rundt på må og få og tilfældigvis var endt i Havndal. Årsagen til, at den 19-årige havde en skudsikker vest på, var, at han var lidt paranoid, forklarede han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Tæsket til hun besvimede: Mand sigtet for at gennembanke tilfældige kvinder på gaden

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce