Annonce
Randers

Politiske møder på Skype

Arkivfoto: Annelene Petersen
Hastesager, der kan understøtte erhvervslivet og opretholde kommunens drift, bliver nu behandlet på udvalgsmøder på Skype, så de ligger klar til økonomiudvalg og byråd senere i april.

Randers: Danmark er lukket ned, og mange spilleregler er pludselig ændret, og det betyder, at der stadig er behov for politiske møder.

På et skypemøde for gruppeformænd i Randers Byråd er det netop blevet besluttet, at politiske møder i perioden fra 1. april og frem til byrådsmødet 27. april bliver afholdt - dog med afsæt i flere stramme kriterier.

Absolut hastende sager bliver udvalgsbehandlet på Skype fra 1. april til 14. april, sådan at sagerne kan komme på Økonomiudvalgsmøde 20. april og i byrådet 27. april. Om nødvendigt bliver disse to møder også afholdt via en skypeforbindelse. Alle ikke-hastende sager udskydes, til situationen forventeligt er normal i slutningen af april/begyndelsen af maj.

Annonce

Sikre lokalsamfundet

- Vi genoptager nu de politiske møder, fordi der er en række sager, som er helt nødvendige at få behandlet. Det gælder sager, der kan sikre, at kommunen kan fastholde sin drift, at vores lokalsamfund fungerer, og at vi kan bidrage til at holde fast i arbejdspladser i det private erhvervsliv, siger borgmester Torben Hansen.

Blandt sagerne er blandt andet et ja til at fremrykke en række anlægsaktiviteter, så kommunen kan igangsætte ekstra aktivitet for op imod 65 millioner kroner.

- De anlægsaktiviteter, vi sætter i gang, skal vi for eksempel hyre håndværkere til. Vi har nikket til en bruttoliste af både større renoveringsarbejder og en lang række opgaver, som under alle omstændigheder ville være blevet sat i gang - men nu gør vi det hurtigere end planlagt, siger Torben Hansen.

Mange opgaver på vej

Aktiviteter, der nu sættes i gang, er en række nødvendige ombygninger, kryds, belægningsarbejde og signalreguleringer, samt anlæg af buslommer, svingbaner, nye fortove og asfaltarbejde.

Derudover sættes der gang i renovering og vedligeholdelsesopgaver på en række bygninger, udskiftning af bænke og affaldskurve ved Skovbakken i Randers, renovering og vedligeholdelse af skulpturer samt diverse arbejder på boldbaner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce