Annonce
Randers

Populær burgerkæde kommer til Randers

Burger Boom var sidste år nomineret til "Byens Bedste Burger" af Smag Aarhus, og restauranten løb med andenpladsen. Arkivfoto: Axel Schütt

Kæden har i forvejen restauranter i Aarhus og Aalborg, og her har burgerne høstet flotte anmeldelser.

Randers: Det vælter frem med burgerrestauranter i de store danske byer, og Randers er ingen undtagelse.

The Ultimate Burger og The Burger Shack er bare et par af de restauranter, der de seneste år har vundet indpas hos randrusianerne som et alternativ til McDonald's, Burger King og de klassiske café-burgere. Og inden længe åbner endnu en restaurant, der har specialiseret sig i at lave lige præcis burgere.

Den nye restaurant, som meget passende hedder "Burger Boom", åbner i Gråbrødrestræde i midtbyen i løbet af foråret.

- Vi åbner i april eller maj, og det bliver en lille hyggelig restaurant med 12-13 siddepladser og mulighed for takeaway, fortæller randrusianeren Yusuf Kocabas, der står bag Burger Boom.

Burger Boom, der også har restauranter i både Aarhus og Aalborg, beskriver sig selv som en kæde, der sælger gourmet-burgere, og den beskrivelse er nok ikke helt ved siden af. Anmelderne er i hvert fald ganske begejstrede for kædens burgere, der er bygget helt simpelt op med kød fra fritgående skovkvæg, rødløg, hjemmelavet agurkesalat og hjemmelavet dressing.

I 2017 løb Burger Boom i Aarhus eksempelvis med andenpladsen i Smag Aarhus' konkurrence "Byens Bedste Burger", kyllingeburgeren blev af AarhusUpdate.dk udnævnt til at være byens bedste af sin slags, og i januar i år valgte gastromand.dk at fremhæve restauranten i en guide over Aarhus' ti bedste burgere.

Annonce

Har tidligere haft restaurant i Randers

Selv om Burger Booms restauranter i Aarhus og Aalborg begge er åbnet i løbet af det seneste år, og dermed er nye spillere på markedet, er ejeren Yusuf Kocabas bestemt ikke ny i branchen.

- Jeg har været i restaurationsbranchen i over 25 år. Blandt andet som ejer af Lille Alanya på Århusvej i Randers. Lille Alanya solgte jeg dog, da jeg sidste år valgte at satse på Burger Boom, fortæller han.

Til spørgsmålet om, hvorfor han valgte at starte sit burgereventyr i Aarhus og Aalborg i stedet for hjembyen Randers, er svaret klart:

- Det har hele tiden været meningen, at vi også skulle åbne i Randers. Men det tog lidt tid at finde det helt rigtige sted, som passer til vores koncept, siger han.

Er på jagt efter medarbejdere

Inden Yusuf Kocabas om få måneder kan slå dørene op til sin nye restaurant i Randers, skal han have ansat en flok medarbejdere. Derfor er han lige nu på jagt efter både fuldtids- og deltidsmedarbejdere samt en daglig leder til restauranten.

- Jeg skal bruge i hvert fald ti medarbejdere til restauranten, så jeg skal snart have gang i ansættelsessamtalerne, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];