Annonce
Randers

Populær tøjbutik rykker i dobbelt så store lokaler: - Vi er vokset fra butikken

Børnetøjsbutikken MillePerCille flytter i det ny år til væsentligt større lokaler i den anden ende af byen. Foto: MillePerCille
Børnetøjsbutikken MillePerCille holder kort inde i det ny år flyttedag for at skabe mere plads til de nuværende mærker samt gøre plads til nye mærker og nye varetyper.
Annonce

Randers: Mange forældre, med alt lige fra babyer til unge teenagere, kender børnetøjsbutikken Mille PerCille, der gennem de sidste 22 år har ligget på Vilhelm Thomsens Plads, skråt overfor banegården. De sidste knap syv år er det Lone Bødker Andresen, der har været indehaver, og hun kan med glæde i stemmen fortælle, at shoppinglystne børn og forældre snart skal vænne sig til en ny adresse.

Butikken flytter i det ny år fra vestbyen ud på den anden side af Randers Bro, nærmere bestemt Grenåvej, i de lokaler, hvor motorcykelforretningen Frankie's MC Shop tidligere lå, og hvor der sidst har været udstilling af biler fra den nærliggende Skoda-forhandler.

- Vi er vokset fra butikken, siger Lone Bødker Andresen om baggrunden for flytningen, der betyder, at butikken kommer til at gå fra 180 kvadratmeter til 350 kvadratmeter, altså næsten en fordobling.

Lone Bødker Andreasen har haft MillePerCille i snart syv år, og hun bruger meget tid i butikken og webshoppen, herunder på sociale medier. Hun er blandt andet kommet på Tik Tok under corona. - Jeg ville ønske, der var flere timer i døgnet, siger hun. Foto: MillePerCille

- Der bliver mere plads, og det bliver mere overskueligt. Det bliver simpelthen fantastisk, siger hun.

Annonce

Butik bliver showroom

Flytningen kommer til at betyde, at butikken kommer til at tage nye tøjmærker ind, herunder Konges Sløjd, Soft Gallery og Levis, og samtidig kommer butikken også til at udvide sortimentet, så den kommer til at sælge andet end tøj og sko.


Den ny forretning kommer udadtil til at være et udstillingsvindue for vores webshop, og vi kommer til at kalde det for et showroom

Lone Bødker Andersen, indehaver af MillePerCille


Der kommer blandt andet til at blive solgt billeder, de parfumer af mærket Clean, forskellige sutter samt design fra Kay Bojesen, og de mange ekstra kvadratmeter betyder, at tingene kommer til at kunne blive præsenteret bedre.

- Den ny forretning kommer udadtil til at være et udstillingsvindue for vores webshop, og vi kommer til at kalde det for et showroom, siger Lone Bødker Andresen.

Foruden flere mærker og varetyper på hylderne, så kommer den ny butik også til at kunne tilbyde egne parkeringspladser, og det ser Lone Bødker Andresen frem til.

- Det betyder noget, at folk kan parkere tæt på, når de handler. Der er en forventning om egen parkering, når familien tager ud for at handle, siger indehaveren.

Annonce

På jagt efter lokaler

I det hele taget glæder Lone Bødker Andresen sig til at kunne præsentere sin kunder for den nye butik.

- Der kommer til at være en stemning af ro og hygge og plads til hele familien. Det bliver et lille univers, siger hun og fortæller, at jagten på nye lokaler har været undervejs et stykke tid. For det var corona, der satte gang i tankerne om mere plads og fik Lone Bødker Andresen til at sige "nu gør vi det".

- Jeg har ledt længe, for det var vigtigt for mig at finde et sted, hvor jeg kunne føle mig godt tilpas. Det samme gælder for kunderne, der kommer til at møde de samme ansigter, som de kender fra den nuværende butik, siger indehaveren.

De nye lokaler, hvor MillePerCille er at finde fra februar. Her bliver dobbelt så meget plads og egen parkering, som har været savnet. Foto: MillePerCille

Forventningen er, at den ny butik slår dørene op til februar, men Lone Bødker Andresen forbeholder sig retten til et vist forbehold.

- Vi satser på februar, men med corona, så er det svært at være sikker. Vi vil også gerne kunne holde en fin åbning uden for mange restriktioner, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Randers FC

Efter fire års AGF-samarbejde: Favrskov-klub vender tilbage til Randers FC's klubfællesskab

Annonce