Annonce
Randers

Populært festband vender retur til Randers i 2020

Danser med Drenge kommer til Randers. PR-foto
Festband spiller i Romalt Hallen til koncert, hvor der lægges op til stor syng-med-fest.
Annonce

Randers: Danser med Drenge er tilbage i Randers, hvor festbandet næste år spiller i Romalt Hallen lørdag 11. april klokken 21.

Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder Danser med Drenge for et af Danmarks bedste livebands. Ifølge bandets trofaste fangruppe skyldes det den intense stemning ved koncerterne, som har karakter af store syng-med fester. Der skråles højt med på sangene, og publikum er med på scenen for at agere kor bag sangerinde Rie Rasmussen i en af sangene, oplyses det i en pressemeddelelse.

Danser med Drenge er på deres 24. koncert-turné siden debuten i 1993.

Annonce

De er med i bandet

13 albums, 4 Grammy-nomineringer og over 700 koncerter er i bogen. Danser med Drenge har et omfattende bagkatalog med mange sange som blandt andre: Hvorlænge vil du ydmyge dig? - Er der nogen i himlen? - Aldrig undvære dig - Grib chancen - Rejs dig op og kom videre - Kære lillesøster.

Det er Rie Rasmussens vokal, der sender Klaus Kjellerups tekster udover scenekanten.

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus Kjellerup’s barndomsven og tidligere kollega i Tøsedrengene, Henrik ”Onkel” Stanley Møller, som betjener sine reggae-keyboards og synger korstemmer.

Endvidere guitaristen Steffen Qwist samt musikerne Morten ”Oberst” Bolvig på keyboards og orgel samt Kasper Langkær på trommer.

Billetsalget er begyndt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce