Annonce
Østjylland

Populært lavpris-byggemarked rykker uden for bygrænsen

Jem & Fix flytter inden for få måneder ud af sine nuværende lokaler på Rugvænget i Grenaa. Til foråret rykker forretningen i stedet ind i spritnye lokaler uden for byen. Arkivfoto

Inden længe er det slut med at handle i Jem & Fix på Rugvænget i Grenaa. Til foråret forlader lavpris-byggemarkedet nemlig de slidte lokaler til fordel for en nybygget butik lige uden for bygrænsen.

Annonce

Grenaa: Lavpris-byggemarkedet Jem & Fix haft har efterhånden i en årrække haft hjemme på Rugvænget 4 i den sydvestlige del af Grenaa. Men inden ganske få måneder rykker forretningen og dens medarbejdere ud af bygningen, der også huser Thansen og fitnesskæden Loop.

Årsagen er, at butikken skal have nye lokaler. Det fortæller Claus Petersen, der er administrerende direktør i Jem & Fix.

- Vores nye butikker har generelt et andet udtryk og en anden indretning, som gør det nemmere at være både kunde og medarbejder. Den gamle butik, vi har i Grenaa, er efterhånden ved at være udtjent og derfor vil vi gerne have en ny, flot butik, siger han.

Det vigtigste er, at vi får en ny flot butik, som lever op til de krav, vi generelt stiller i dag. Både i forhold til medarbejdere og i forhold til kunderne.

Claus Petersen, administrerende direktør
Annonce

Nybyggeri i nyt erhvervsområde

Den opmærksomme borger vil allerede have bemærket, at Jem & Fix ikke har planer om at rykke alt for langt væk fra sin nuværende adresse. Entreprenører er nemlig lige nu nået ret langt med at opføre en spritny bygning på 1000 kvadratmeter, som skal blive lavpris-byggemarkedets nye rammer. Til bygningen hører en ny varegård på 700 kvadratmeter.

Bygningen ligger i et nyt erhvervsområde, der er placeret på den vestlige side af Århusvej skråt over for Hessel Gods. Uden for Grenaas byskilt.

Men dét, at fremtiden for Jem & Fix Grenaa ligger uden for bygrænsen, bekymrer overhovedet ikke kædens direktør.

- Vi mener ikke, at det er et problem for os at komme lidt længere ud af byen. Det vigtigste er, at vi får en ny flot butik, som lever op til de krav, vi generelt stiller i dag. Både i forhold til medarbejdere og i forhold til kunderne. Ved Hesselvang er der desuden bedre tilkørsels- og parkeringsforhold, og derfor får vi på alle måder optimale forhold, siger Claus Petersen.

Annonce

Et længe planlagt løft

Flytningen handler dog ikke alene om at skabe bedre forhold for Jem & Fix' eksisterende kundekreds. Ifølge Claus Petersen er det nemlig en klar forventning fra lavprisbyggemarkedets side, at flytningen vil give flere kunder.

- Det bliver jo en ny, spændende og mere attraktiv butik end den nuværende. Så der er ingen tvivl om, at det på alle måder kommer til at give den et løft. Butikken i Grenaa er faktisk en af de forholdsvis få butikker, der stadig mangler at få dét, vi kalder den nye indretning. Så den har været på planen i længere tid, siger den administrerende direktør, der dog stadig er tilbageholdende med at fortælle, hvornår flytningen rent faktisk kommer til at foregå.

- Der er selvfølgelig en dato, som vi internt sigter efter. Men der kan stadig ske mange ting i forhold til vejr og den slags, så den holder vi for os selv lidt endnu, lyder det fra Claus Petersen.

Han fortæller, at hvis tingene kommer til at køre efter planen, så lukker medarbejderne i den gamle butik den ene dag og åbner i den nye butik den næste dag.

Bygningen på Rugvænget er ejet af ejendomsselskabet Escot A/S, som har hovedsæde i Aalborg. Herfra oplyser direktør Orla Nielsen, at der endnu ikke er lavet en aftale med en ny lejer til, når Jem & Fix rykker ud af lokalerne.

- Men vi arbejder selvfølgelig altid på at få lejet vores bygninger ud, så på den måde er interesserede lejere altid velkomne til at kontakte os, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce