Annonce
Randers

Populært på Facebook: Randersfotograf fortæller humoristiske coronahistorier

Gær og mel bliver her brugt til at sætte et humoristisk præg på coronakrisen. Foto: Pernille Bering
Coronakrisen er alvorlig. Men randersfotograf Pernille Bering finder alligevel humoristiske motiver midt i alle problemerne.

Randers: I en tid, hvor tingene ser dystre ud, forsøger fotograf Pernille Bering fra Randers at få det bedste ud af situationen. Hver dag lægger hun billeder ud af sjove situationer, der relaterer til Coronakrisen, og det skaber glæde.

Fotograf Pernille Bering er en af de små soloselvstændige, der mærker en nedgang i opgaverne. Fotoopgaver, der involverer mennesker, er af gode grunde udskudt, så derfor bliver der tid til at lave nogle af de ting, der ellers ikke bliver tid til: Små humoristiske historier, som hun hver dag lægger ud på sociale medier.

- Det hele startede med hamstringen af toiletpapir og gær. Jeg lavede et par billeder, og der kom rigtig gode reaktioner. Folk giver udtryk for, at det bringer et smil på læben hver dag, når jeg lægger noget op, så det har jeg fortsat med, fortæller Pernille Bering.

- Nu, hvor jeg har fået lidt mere tid, er det vigtigt at bruge den fornuftigt og lave nogle af de ting, jeg ikke ellers har haft tid til, og på den måde holde gang i mig selv og ikke mindst min kreativitet.

Hamstringen af toiletpapir inspirerede fotograf Pernille Bering til daglige billeder fra corona-land. Billeder med et humoristisk twist. Foto: Pernille Bering
Nu er der også kommet hjælpepakker hos de små mennesker. Håber de gør gavn, skriver Pernille Bering om dette foto. Foto: Pernille Bering
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce