Annonce
Randers FC

Poulsen om rivalskifte: Jeg trænger til at tage et skridt op

Arkivfoto: Annelene Petersen
Nicolai Poulsen har skrevet under på en femårig aftale med AGF. Midtbanespilleren kalder skiftet for et skridt op til klubbens hjemmeside.

Randers: Rygterne har floreret længe, og mandag blev det officielt.

Nicolai Poulsen fortsætter karrieren hos ærkerivalerne fra AGF, hvor den 25-årige midtbanespiller har lavet en femårig aftale.

De hvide fra Fredensvang har ikke formået at slå Randers FC i de seneste ti indbyrdes Superligaopgør, men Nicolai Poulsen kalder alligevel skiftet til rivalerne for et skridt op i karrieren.

- Jeg har spillet i Randers stort set hele min karriere, og jeg følte, at jeg skulle tage et skridt videre – og et skridt op, som jeg føler, at jeg kan gøre her i AGF. Jeg håber, at jeg kan være med til at spille AGF tilbage, hvor de hører til, og det er primært i top 6, men måske også endnu højere, siger Nicolai Poulsen til AGF TV.

Et glimt i øjet

Kun et halvt års lejeophold i norske Sarpsborg er det blevet til for Nicolai Poulsen væk fra Kronjylland, men nu skal udviklingen fortsætte i Aarhus.

- AGF har store ambitioner, og det har jeg også som fodboldspiller. Jeg vil udvikle mig så meget som muligt, mens jeg stadig spiller fodbold, og det føler jeg, at jeg kan fortsætte med i AGF.

- Mine egne ambitioner handler om at komme ind og få en plads på holdet i startopstillingen. Jeg synes, at der er en rigtig stærk trup, så det bliver ikke nemt, men jeg skal tilkæmpe mig pladsen, og det har jeg i sinde at gøre, siger han i videoen, hvor han også forholder sig til en tidligere udtalelse om sin kommende arbejdsgiver.

Da Randers FC vandt på Ceres Park tilbage i november lod han på live-tv fodbolddanmark vide, at det ikke nyttede at komme hjem til far og mor med et nederlag til AGF. Det kunne koste aftensmaden – som minimum i hvert fald en forklaring.

- Folk kan godt tage det med et glimt i øjet. Jeg kan stadigvæk godt komme hjem til min far og mor, og de har også sagt, at de stadig gerne vil stå for aftensmaden en gang i mellem. Den udtalelse var sagt lidt med et glimt i øjet, så folk kan tage det helt roligt. Der er stadig mad på bordet, når jeg kommer hjem, lyder det fra den kommende AGF-spiller.

Amtsavisen har forgæves forsøgt at få Nicolai Poulsen i tale om sit skifte til rivalerne.

Se hele videoen fra AGF TV med Nicolai Poulsen her:

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce