Annonce
Navne

Præstestilling med bopæl i Ørsted opslået

Maja Søgaard Blokager har passet embedet i vakancen. Arkivfoto: Rich. Sylvestersen
Den nye præst flytter ind i en nybygget præstegård.

Stillingen som sognepræst i Norddjurs Vestre Pastorat med pligt til at bo i Ørsted er netop opslået ledig af Kirkeministeriet.

Norddjurs Vestre Pastorat består af sognene Fausing, Auning, Øster Alling, Vester Alling, Ørsted, Rougsø Nord (Voer-Estruplund og Holbæk-Udby), Vivild, Vejlby, Gjesing og Nørager.

Formanden for Ørsted Menighedsråd, Marianne Hørning Boje, oplyser, at man gerne ser den nye præst tiltræde snarest muligt og i hvert fald gerne den 1. oktober.

Den nye sognepræst flytter ind i en splinterny præstegård. Den er endnu ikke helt færdig fra håndværkerne, men Marianne Hørning Boje oplyser, at det er aftalt, at bygningen skal overleveres den 27. september.

Den hidtidige præstegård blev skønnet i så dårlig stand, at det bedre kunne betale sig at rive den ned og opføre en ny.

Stillingen har været ledig, siden sognepræst Jens Jørgen Refshauge gik på pension med udgangen af juli 2018. Embedet har været varetaget af sognepræst Maja Søgaard Blokager, der er ét af flere medlemmer af Aarhus Stifts korps af vikarpræster. Hun har tidligere været sognepræst i De Fem Sogne, Hornbæk, Tånum, Kousted, Råsted og Borup.

Sidste frist for ansøgninger er mandag 26. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Pædagogmedhjælper tilbage til Stjernehuset: - Jeg er så glad for at 'komme hjem'

Annonce