Annonce
Randers HK

Pragtkamp sender Randers HK-profil på rundens hold

Jamina Roberts fra Randers HK var statitisk set den mest effektive spiller i fjerde spillerunde af håndboldligaen. Foto: Anne Myrup Pedersen
Jamina Roberts leverede en tæt på fejlfri kamp, da Randers HK slog Nykøbing Falster i fjerde spillerunde. Den præstation har givet svenskeren en plads på rundens hold.
Annonce

Randers: Jamina Roberts var her, der og alle vegne, da Randers HK i den seneste ligarunde hjemme i Arena Randers slog Nykøbing Falster 32-27.

Svenskeren var en af omdrejningspunkterne i en velspillende defensiv, men det var særligt i de offensive facetter af spillet, at hun for alvor strålede.

Ni gange sendte profilen bolden mod mål og ni gange endte den i nettet bag chanceløse Cecilie Greve og Natasja Clausen i Falster-målet.

Den uhørt høje udnyttelsesprocent blev krydret med tre assist og kun én enkelt tabt bold, som faldt i kampens slutminutter, da opgøret reelt set var afgjort.

- Det sker måske én gang på fem måneder, men det er dejligt, når det sker. Jeg bliver sat godt i scene af mine holdkammerater, og i forsvaret føltes det trygt og stabilt, når vi kom ned og stå i det etablerede forsvar, sagde Jamina Roberts om sin egen præstation efter kampen i fredags.

Præstationen er blevet belønnet med Jamina Roberts' første plads på rundens hold i denne sæson.

Holdet bliver udtaget af Divisionsforeningen, og det er anden gang, at en Randers HK-spiller får plads blandt rundens syv bedste spillere, da Katrine Larson spillede sig på i nederlaget mod Odense.

Jamina Roberts er den spiller i den forgangne runde, der scorede den højeste MEP-værdi, som er et udtryk for, hvor effektiv den enkelte spiller er i alle angrebsfacetterne.

Hele rundens hold i fjerde spillerunde ser ud som følger:

Amalie Milling (København Håndbold), Marie Wall (København Håndbold), Jamina Roberts (Randers HK), Mia Rej (København Håndbold), Helene Kindberg (Silkeborg-Voel), Pernille Johannsen (Nykøbing Falster), Linn Blohm (København Håndbold).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce