Annonce
Randers FC

Pragtpræstation: U17-drenge fra Randers tilføjer tophold første nederlag

Arkivfoto.
U17-drengene fra Randers Freja FC leverede en artig overraskelse, da de på udebane vandt 3-1 og tilføjede topholdet Lyngby sæsonens første nederlag.

Randers: U17-drengene fra Randers Freja FC leverede en pragtpræstation, da de på udebane vandt 3-1 og tilføjede topholdet Lyngby sæsonens første nederlag.

På grund af skader og karantæner havde Randers Freja FC hele fem første års U17-spillere i startopstillingen, men det forhindrede ikke holdet i at feje Lyngby af banen i første halvleg.

Dion Veliqi åbnede festen ved at banke bolden i kassen til 1-0, Filip Bundgaard øgede til 2-0 på straffespark begået mod Aske Adelgaard, inden kantspilleren Christian Lund sikrede pauseføringen på 3-0 med sit kolde højreben. Kort forinden havde han ramt stolpen.

- Vi spiller på alle parametre en gennemført første halvleg, og det er bestemt ikke ufortjent, at vi er foran 3-0. Vi var kompakte og aggressive og tillod dem ikke mere end enkelt afslutning, mens vi selv var farlige på kontra og gode opspil, siger træner Michael Ravn.

- Efter pausen fightede vi sejren hjem. Det var ikke alt, der lykkedes spillemæssigt i anden halvleg, men vi spillede med en stor energi og gik ikke ned i kadence, som vi har haft en tendens til. Det var en fantastisk holdpræstation, tilføjer han.

Med sejren ligger Randers Freja FC på fjerdepladsen i U17-ligaen, hvor de på lørdag 19. oktober klokken 14 spiller hjemme mod FC København.

U17-ligaen

Lyngby - Randers Freja FC 1-3 (0-3)

Mål for Randers Freja FC: Dion Veliqi, Filip Bundgaard, Christian Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce