Annonce
Randers FC

Premierebilletter og uofficielle debuter i spil: Randers FC skal have finpudset offensiven i sidste test

Benjamin Stokke får sammen med Emil Riis rig mulighed for at vise sig frem i træningskampen mod Viborg lørdag formiddag. De er nemlig de to eneste angribere i Randers FC's trup til testkampen. Foto: Ole Nielsen.
Randers FC møder Viborg FF lørdag middag i opstartens sidste testkamp. Cheftræner Thomas Thomasberg vil have finpudset nogle ting i offensiven og se spillere, der viser sig frem inden premieren mod SønderjyskE. Tosin Kehinde og Mathias Nielsen kan få uofficiel debut, mens Alhaji Kamara og Marvin Egho sidder over.
Annonce

Randers: I Esbjerg fik Alhaji Kamara uofficiel debut, mod AGF var det Simon Piesinger, og i tredje og sidste testkamp mod Viborg lørdag formiddag bliver det alle gode gange tre.

Denne gang er det Mathias Nielsen og Tosin Kehindes tur til at optræde i den lyseblå trøje for første gang.

Startpladser er de to spilleres bentøj godt nok ikke helt klar til endnu, men et indhop fra bænken er lige så nyttigt til at få et indtryk af de to nye spillere.

- Jeg skal se dem an mod en kvalificeret modstander. Det har vi ikke haft mulighed for til træning, så det handler om lige at få en fornemmelse af, hvad de kan og ikke kan, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

Mathias Nielsen har med 60 Superliga-kampe for AC Horsens allerede bevist sig i den danske liga, så trænerteamet skal bare se, hvor han står efter sin pause.

Anderledes står det til med Kehinde, som er et helt nyt bekendtskab i dansk fodbold.

- Tosin har vi endnu ikke set i det her miljø eller land, så det bliver spændende, hvordan det er for ham. Vi skal have sat hans kompetencer i spil, som gerne skulle være fart og udfordringer, og så vil vi gerne se, om han selv kan være med til at sætte det i scene, siger Thomas Thomasberg.

Randers FC - Viborg FF

Træningskamp

Kampstart: Lørdag klokken 12.00 på Cepheus Park.

Liveblog: Amtsavisen.dk.

Forventet Randers FC-opstilling (4-4-2): Patrick Carlgren - Tobias Damsgaard, Erik Marxen, Simon Piesinger, Kevin Conboy- Björn Kopplin, Frederik Lauenborg, Mikkel Kallesøe, Saba Lobjanidze - Benjamin Stokke, Emil Riis.

Skadet: Johnny Thomsen, Simon Graves, André Rømer, Kasper Høgh, Marvin Egho og Alhaji Kamara.

Ferie: Tobias Klysner og Oliver Bundgaard

Annonce

Offensive forbedringer

Når spillerne går fra banen efter testkampen mod Viborg, er der kun en uge til premieren i Haderslev. Derfor kan det ikke komme som en overraskelse for nogen, at de 90 minutter i høj grad skal bruges på at lægge billet ind på en startplads i sæsonåbneren.

- Det handler om at vise, hvem der skal starte inde, når vi møder SønderjyskE. Alle spillere på alle pladser skal vise sig frem, og hvis holdet og en selv leverer en ordentlig præstation, er der også større chance for, at man spiller igen om en uge, siger Thomas Thomasberg.

Af den grund slår cheftræneren fast, at tilskuerne ikke skal forvente et sandt "udskiftningshelvede", som det ellers er tilfældet i mange træningskampe, da formen og de sidste elementer i spillet skal falde på plads.

- Det så fint ud mod AGF senest, men vi vil gerne have lagt endnu mere på i nogle af facetterne. Vi skal have finpudset nogle ting omkring det offensive, hvor vi skal arbejde med skarpheden, og hvordan vi får sat vores offensive spillere i scene. Samtidig skal vi holde fast i vores presspil og organisation, siger Thomas Thomasberg.

Annonce

Angribere på skånekost

Den sidste test i opstarten bliver uden en lang række af kronjydernes formodede profiler.

Johnny Thomsen, André Rømer og Simon Graves er fortsat ude, som de har været hele opstarten. Derudover er Kasper Høgh også blevet skadet i ugens løb.

Angrebskollegerne Marvin Egho og Alhaji Kamara kommer også til at se med fra tribunen, som en sikkerhedsforanstaltning på grund af småproblemer efter torsdagens træning.

- Havde det været en turneringskamp, havde vi nok presset mere på for at få dem med, men vi har valgt en mere forsigtig tilgang til det, forklarer Thomas Thomasberg.

Til gengæld er Kevin Conboy, Saba Lobjanidze og Emil Riis alle med igen, efter de måtte sidde over mod AGF sidste uge.

Testkampen spilles på Cepheus Park klokken 12.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Randers

Memphis Mansion tynget af Mandelas datters død: - Hun var sådan et sødt menneske

Annonce