Annonce
Navne

Pris for flot snit på akademi i Randers

Daniel Mathias Nielsen er en af de første, der har taget AU i el-installation samtidig med arbejde ved siden af. PR-foto
Daniel Mathias Nielsen er en af de første, der har taget AU i el-installation samtidig med arbejde ved siden af.

Randers: En overrasket Daniel Mathias Nielsen modtog torsdag Tekniq Arbejdsgivernes installatørpris, da han og studiekammeraterne på AU i el-installation dimitterede fra Erhvervsakademi Dania i Randers.

Prisen er bemærkelsesværdig, fordi Daniel Mathias Nielsen som en af de første har taget uddannelsen sideløbende med, at han har passet sit arbejde som projektleder hos Bravida i Randers.

- Vi er det første hold her på skolen, der har taget uddannelsen på deltid. Og havde det ikke været en mulighed, så tror jeg ikke, jeg havde gjort det. To år på SU, det havde ikke fungeret. Men man må altså ikke undervurdere arbejdsbyrden, når man både læser og arbejder samtidig, sagde Daniel Mathias Nielsen.

Annonce

Stolt arbejdsgiver

Også på hans arbejdsplads, Bravida i Randers, er der stolthed.

- Daniel er en meget ansvarsbevidst person. Det er nok også derfor, han har fået så godt et snit. Det har betydet rigtig meget, at han har kunnet arbejde ved siden af. Og vi har faktisk ikke kunnet mærke, at han har været under uddannelse. Han har formået at passe både studie og job – og hans frivillige arbejde som brandmand, sagde Anders Tang, distriktschef hos Bravida.

Daniel Mathias Nielsen fik installatørprisen for et imponerende karaktergennemsnit på 10,25.

- Jeg er superglad for Bravida, og jeg føler, at mine evner og muligheder får en chance for at blive udviklet her, hvor jeg er med til at projektere og finde løsninger. Det ser jeg frem til at gøre endnu mere, uddybede han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Køber af Kongens Ege-lejlighed savner svar: - Vi får ikke noget at vide

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce