x
Annonce
Randers

Pris for social ansvarlighed

Direktør for Randers-virksomheden Transportnet, Robert Lund Johansen, har modtaget Randers kommunes CSR-pris for sin indsats for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Foto: Transportnet

Randers-virksomheden Transportnet får Randers Kommunes CSR-pris

RANDERS: Randers-virksomheden Transportnet og direktør Robert Lund Johnsen har modtaget Randers kommunes CSR-pris for sin mangeårige indsats for at skabe et rummeligt arbejdsmarked i Randers Kommune.

Virksomheden har i hele sin levetid lagt vægt på at have plads til mennesker, der på den ene eller anden måde har stået udenfor eller på kanten af arbejdsmarkedet. Således har der siden virksomhedens start i 2005 været mere end 40 mennesker i arbejdsprøvning, praktik eller afklaringsforløb. Det har været mennesker, som aldrig tidligere har været på arbejdsmarkedet, eller som har været igennem sygdomsforløb, stress eller depressioner, som virksomheden har haft i forløb.

- Mange er kommet videre i job andetsteds, men flere er i dag ansatte i firmaet på normale vilkår og indgår på linie med alle andre af virksomhedens 20 ansatte, fortæller Robert Lund Johnsen.

Annonce

Mange er kommet videre i job andetsteds, men flere er idag ansatte i firmaet på normale vilkår og indgår på linie med alle andre af virksomhedens 20 ansatte

Robert Lund Johansen, direktør for Transport.net

Ansvar for andre

For Robert Lund Johnsen, der i 2015 overtog majoriteten i firmaet og blev direktør, har det at tage et socialt ansvar været en naturlig følge af hans personlige følelse af at have et medansvar for andre.

Virksomheden har set, at folk, der har været udenfor arbejdsmarkedet efter sygdomsforløb med depression, stress og social angst, har fundet glæden igen og er vendt tilbage til arbejdsmarkedet.

- Det giver rigtig meget mening at få lov at være med i en sådan proces, siger direktøren.

Transportnet har både lager og kontor på Engelsholmvej. Transportnet blev startet i sommeren 2005 og beskæftiger sig med distribution af pakker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Randers

Skoler og institutioner er 'helt klar' efter påske, melder kommunen - Mor er lidt bekymret

Randers

Hvordan holder man påskefrokost sammen hver for sig? Få tip til både teknologi og kreativitet

Randers

Seks-årige Felix’ død har sendt borgerforslag i Folketinget: Mere end 25.000 underskrifter på et døgn

Annonce