Annonce
Randers

Proces for at ansætte social- og arbejdsmarkedsdirektør går i gang

Erik Mouritsen er for øjeblikket konstitueret social- og arbejdsmarkedsdirektør. Foto: Randers Kommune
Til august slås stillingen som direktør for Social- og Arbejdsmarkedsområdet i Randers Kommune op.
Annonce

RANDERS: Randers Byråd har netop godkendt, at kommunen begynder at lede efter en ny direktør for Social- og Arbejdsmarkedsområdet. Målet er, at en ny direktør kan tiltræde 1. november.

- Vi går nu i gang med at slå stillingen op. Det er en stilling som direktør for et område, der både er meget veldrevet og rummer mange spændende opgaver i de kommende år. Arbejdsmarkedsområdet står overfor store udfordringer både i forhold til at komme igennem coronakrisen og også at sikre fremtidens arbejdskraft til vores virksomheder. Samtidig har vi brug for at sætte endnu mere fokus på det rummelige arbejdsmarked, siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.

- Jeg ser frem til at modtage nogle stærke ansøgninger og møde potentielle kandidater, siger han.

Annonce

Oversætte beslutninger

Den kommende direktør for Social- og Arbejdsmarked skal både understøtte kommunens Beskæftigelsesudvalg og Socialudvalg og bidrage til, at udvalgene både kan sætte retning og behandler de rette sager til rette tid. Og samtidig skal direktøren sammen med sin ledelse sætte retning for medarbejderne og oversætte politiske beslutninger til handling.

Vicekommunaldirektør og direktør for Sundhed, Kultur og Omsorg, Erik Mouritsen, fortsætter som konstitueret direktør for Social- og Arbejdsmarked frem til 31. juli. Herefter overtager arbejdsmarkedschef Ole Andersen. Han vil være konstitueret, frem til en ny direktør kan starte. Samtidig bliver nuværende sekretariatschef i Social- og Arbejdsmarked, Katrine Axél, konstitueret som arbejdsmarkedschef.

Det er konsulentbureauet Muusmann, der varetager ansættelsesprocessen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce