Annonce
Randers FC

Profil forlænger med Randers FC: Han er et kæmpe forbillede

Björn Kopplins kontrakt med Randers FC stod oprindeligt til at udløbe i sommeren 2021. Nu er den forlænget med tre år til sommeren 2024. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
31-årige Björn Kopplin har forlænget sin kontrakt med Randers FC til sommeren 2024.

Randers: Björn Kopplin har været halvanden sæson i Randers FC, og nu har backen sat sin underskrift på en kontrakt, der som udgangspunkt holder ham i klubben til sommeren 2024.

- Det føles rigtig godt at have forlænget med Randers FC. Jeg er lykkelig over at være i klubben og byen. Min hustru og jeg har faktisk lige købt hus i Randers, som vi skal til at renovere, så vi er rigtig glade for at være her, siger Björn Kopplin i en pressemeddelelse.

Den tidlige Hobro- og Brøndby-spiller er i alt noteret for 44 Superligakampe, fem mål og to assists for Randers FC, hvor det er blevet til spilletid på begge backs og på midtbanen.

Annonce

Ingen af dem har dog været i mesterskabsspillet, men det skal gerne ændre sig.


Jeg har store ambitioner her i Randers FC. Vi har været tæt på at komme i top 6 et par gange nu, så det vil jeg gerne opnå sammen med holdet.

Björn Kopplin, Randers FC


- Jeg har store ambitioner her i Randers FC. Vi har været tæt på at komme i top 6 et par gange nu, så det vil jeg gerne opnå sammen med holdet. På den korte bane skal vi vinde Europa Playoff-finalen, men der er stadig et stykke vej. I øjeblikket har vi fokus på returopgøret mod OB søndag, siger den tyske back.

I klubben er glæden over at have forlænget med en spiller, som bliver betegnet som et kæmpe forbillede, også til at mærke.

Blå bog

Navn: Björn Kopplin.

Født: 7. januar, 1989.

Højde: 183 centimeter.

Nationalitet: Tysk, stammer fra Berlin.

Tidligere klubber: Brøndby IF, Hobro IK, Preußen Münster, Union Berlin, VfL Bochum, FC Bayern München.

Landskampe: 36 ungdomslandskampe for Tyskland, fem mål.

- Björn er prototypen på en Randers FC-spiller, der er garant for hårdt arbejde og høj kvalitet. Han er en fleksibel spiller, som kan dække flere positioner både i forsvaret og på midtbanen. Og så er han en fantastisk fyr, som er god for holdet både på og uden for banen, og et kæmpe forbillede for de unge spillere med sin professionelle tilgang, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Med sin underskrift gør Björn Kopplin holdkammeraterne Erik Marxen, Emil Riis, Simon Graves og Frederik Lauenborg selskab, da de alle på det seneste har forlænget deres aftaler med Randers FC, som ellers stod til at udløbe inden for det næste års tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce