Annonce
Mariagerfjord

Prominente gæster hos One Pint

Folketingsmedlemmer Anne Honoré Østergaard (V) og Torsten Schack Pedersen (V) samt byrådsmedlem Erik Kirkegaard Mikkelsen (V) besøgte virksomheden One Pint i Mariager. Tilsendt foto
Folketingsmedlemmer Anne Honoré Østergaard (V) og Torsten Schack Pedersen (V) samt det lokale byrådsmedlem Erik Kirkegaard Mikkelsen (V) på virksomhedsbesøg hos One Pint i Mariager

MARIAGERFJORD: Den nordjyske virksomhed One Pint fik mandag besøg af Venstres erhvervsordfører, Torsten Schack Pedersen, Venstres ordfører for afbureaukratisering, Anne Honoré Østergaard samt byrådsmedlem i Mariagerfjord Kommune, Erik Kirkegaard Mikkelsen.

One Pint havde inviteret politikerne for at tale om de udfordringer, som virksomheden oplever med at få lov til at producere deres egne pantmærker til deres varer.


Annonce

Jeg kan sagtens forstå den udfordring, som One Pint har i forhold til print på pantmærker, og derfor vil vi tage problemstillingen med tilbage til Christiansborg.

Anne Honoré Østergaard


Virksomheden One Pint distribuerer og eksporterer kvalitetsøl, cider, læskedrikke og andre specialiteter. One Pint ønsker selv at printe stregkoder til pantmærker for at lette den daglige drift og sikre forbrugerne yderligere, så der ikke opstår fejl, når kunder returnerer deres pant. Det har Dansk Retursystem endnu ikke givet tilladelse til.

Anne Honoré Østergaard, Torsten Schack Pedersen og Erik Kirkegaard Mikkelsen blev vist rundt på virksomheden og talte herefter med virksomheden om deres udfordringer med pantmærker.

- Jeg kan sagtens forstå den udfordring, som One Pint har i forhold til print på pantmærker, og derfor vil vi tage problemstillingen med tilbage til Christiansborg. Det giver ingen mening, hvis reglerne på området spænder ben for virksomheder som One Pint, siger Anne Honoré Østergaard.

Torsten Schack Pedersen, der også selv er nordjyde og valgt i Nordjylland, var meget interesseret i at høre om den udfordring, One Pint står med.

- Det er helt nødvendigt, at vi sikrer, at erhvervslivet i Danmark har de bedste vilkår. Vi har i dag besøgt en spændende virksomhed, som gerne vil tage ansvar for deres produkter, og derfor skal vi undersøge, hvordan vi kan hjælpe virksomheder som denne bedst muligt, siger Torsten Schack Pedersen.

molu

Annonce
Randers

Tag kandidattesten her

Randers For abonnenter

Daniel og Mads springer ud i et verdenseventyr - det har kostet blod, sved, tårer og masser af mad

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Status på skader og bud på opstillingen til kampen om Østjylland: Profiler vender tilbage mod rivalerne

Randers FC For abonnenter

Odey-aftale er øverst på sportsdirektørens to do-liste: Klubberne er enige – nu skal den 23-årige målmaskine og hans agent overbevises

Randers

Få overblikket og bliv klædt på til byrådsvalget: Hvem vil gøre Randers grønnest?

Randers

Randers Julehjælp søger samarbejdspartnere: Hjælp med at give trængte randrusianske familier en god jul

Randers

Pludselig smadrede bils forrude på motorvejen: Politiet efterforsker muligt stenkast fra bro

Randers For abonnenter

Fra kaptajn i skyerne til træ-transport i asfalthøjde: Da pilotjobbet røg, var Kresten ikke for fin til at slæbe kloakrør

Udland

Advokat: Drabssigtet dansk statsborger samarbejder med politi

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Handskefabrikkens vilde udvikling: Randers er blevet til Rhanders og vil være Danmarks Gucci

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport

Mormor fik Oliver i gang - tre år senere vandt han DM: Nu sigter Randers-talentet efter de internationale mesterskaber

Sport For abonnenter

Kampbanen forvandler Kristrup-keeper til en brølende bjørn: - Jeg tror ikke, at der findes mange seriespillere i Randers, der ikke har været i verbal krig med Jeppe

Norddjurs For abonnenter

Lige lovlig liberal: Østjysk LA-formand snød statskassen for 500.000 kroner

Annonce