Annonce
Mariagerfjord

Prominente gæster hos One Pint

Folketingsmedlemmer Anne Honoré Østergaard (V) og Torsten Schack Pedersen (V) samt byrådsmedlem Erik Kirkegaard Mikkelsen (V) besøgte virksomheden One Pint i Mariager. Tilsendt foto
Folketingsmedlemmer Anne Honoré Østergaard (V) og Torsten Schack Pedersen (V) samt det lokale byrådsmedlem Erik Kirkegaard Mikkelsen (V) på virksomhedsbesøg hos One Pint i Mariager
Annonce

MARIAGERFJORD: Den nordjyske virksomhed One Pint fik mandag besøg af Venstres erhvervsordfører, Torsten Schack Pedersen, Venstres ordfører for afbureaukratisering, Anne Honoré Østergaard samt byrådsmedlem i Mariagerfjord Kommune, Erik Kirkegaard Mikkelsen.

One Pint havde inviteret politikerne for at tale om de udfordringer, som virksomheden oplever med at få lov til at producere deres egne pantmærker til deres varer.


Jeg kan sagtens forstå den udfordring, som One Pint har i forhold til print på pantmærker, og derfor vil vi tage problemstillingen med tilbage til Christiansborg.

Anne Honoré Østergaard


Virksomheden One Pint distribuerer og eksporterer kvalitetsøl, cider, læskedrikke og andre specialiteter. One Pint ønsker selv at printe stregkoder til pantmærker for at lette den daglige drift og sikre forbrugerne yderligere, så der ikke opstår fejl, når kunder returnerer deres pant. Det har Dansk Retursystem endnu ikke givet tilladelse til.

Anne Honoré Østergaard, Torsten Schack Pedersen og Erik Kirkegaard Mikkelsen blev vist rundt på virksomheden og talte herefter med virksomheden om deres udfordringer med pantmærker.

- Jeg kan sagtens forstå den udfordring, som One Pint har i forhold til print på pantmærker, og derfor vil vi tage problemstillingen med tilbage til Christiansborg. Det giver ingen mening, hvis reglerne på området spænder ben for virksomheder som One Pint, siger Anne Honoré Østergaard.

Torsten Schack Pedersen, der også selv er nordjyde og valgt i Nordjylland, var meget interesseret i at høre om den udfordring, One Pint står med.

- Det er helt nødvendigt, at vi sikrer, at erhvervslivet i Danmark har de bedste vilkår. Vi har i dag besøgt en spændende virksomhed, som gerne vil tage ansvar for deres produkter, og derfor skal vi undersøge, hvordan vi kan hjælpe virksomheder som denne bedst muligt, siger Torsten Schack Pedersen.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce