Annonce
Randers

Prominente navne på plakaten: Et brag af en åbningsfest venter i randrusianernes nye arena

Collagefotos: Simon Læssøe og Martin Sylvest/Scanpix (arkiv)
Tirsdag er en skæbnedag for den nye multiarena i Randers. Der skal en godkendelse fra myndighederne til, før hallen kan tages i brug. Forventningen er, at alt er på plads inden 14. marts, hvor Randers Messen slår dørene op i Arena Randers.
Annonce

Randers: Fredag 1. maj inviterer Arena Randers til åbningsfest for at markere, at byen har fået en flot ny multiarena. Det sker med en koncert, hvor en række kendte kunstnere spiller op i den nye hal, mens tv-værten Sofie Linde styrer publikum igennem hele festprogrammet.

Første vigtige begivenhed er dog at få en ibrugtagningstilladelse. På tirsdag bliver hallen gennemgået af fagfolk fra Randers Kommune, beredskabet og flere andre, der skal sikre, at alt fungerer, så sikkerheden er i orden, når folk vrimler ind i den nye hal.

Det sker efter planen i weekenden 14. og 15. marts, hvor Randers Messen afvikles med en måneds forsinkelse.

- Vi forventer, at der kommer en ibrugtagningstilladelse, siger Gitte Nørgaard, der er direktør for Arena Randers. Men formelt set er det en sag mellem bygherren, entreprenørfirmaet Max Bögl, og myndighederne.

- Vi kan stå på sidelinjen og se til, siger Gitte Nørgaard. Lige nu er forberedelserne til Randers Messen i fuld gang, og når den er afviklet, står der mange andre spændende ting på programmet.

Sangeren Christopher er et af hovednavnene, når Randers Arena holder officiel åbningsfest for den nye store multiarena. Arkivfoto: Simon Læssøe/Scanpix
Annonce

Madfestival i Arena Randers

Åbningsballet 1. maj bliver et brag af en fest. Lige nu er Christopher, Joey Moe & L.I.G.A, Alexander Oscar samt Emilje Lilja (DJ) på programmet. 1. april offentliggøres endnu et hovednavn.

- Vi regner med at lave lidt af en folkefest hele ugen for at få så mange som muligt til at lægge vejen forbi den nye hal, siger Gitte Nørgaard.

29. april afvikles den officielle åbning, hvor borgmester Torben Hansen klipper snoren.

I løbet af efteråret kan man blandt andet se frem til en ny, større Randers Madfestival. Arrangementet holder nemlig flyttedag fra Romalt til Randers, og folder sig ud i den nye multiarena. Det foregår søndag 27. september.

21. november holder de danske danseskoler DM i latin i Arena Randers.

Også i foråret er der noget at glæde sig til. Lørdag 18. april mødes nordens bedste junior-teamgymnaster til mesterskab i Randers.

Allerede nu er der mange andre spændende ting i kalenderen, både sport, messer og musik.

Sofie Linde er vært ved åbningsfesten i Arena Randers fredag 1. maj. Arkivfoto: Martin Sylvest/Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce