Annonce
Mariagerfjord

Publikums historier fra Mariagerfjord skal blive til nyt teaterstykke

I efteråret skrev og opførte Himmerlands Teater historien om "Ane - Pigen Der Lagde Hobro i Aske". Privatfoto
Himmerlands Teater havde sidste år succes med et teaterstykke om nedbrændingen af Hobro. Nu vil man skrive et teaterstykke om Mariagerfjord - og vil igen involvere lokalbefolkningen.

Mariagerfjord: På Himmerlands Teater efterlyser man nu publikums historier om Mariagerfjord - som skal give inspiration til teatrets næste forestilling.

- I eftersommeren sidste år havde vi stor succes med forestillingen Ane - Pigen Der Lagde Hobro i Aske. Planen er, i foråret 2022, at lave endnu en stor forestilling med afsæt i vores eget område. Det vil sige historier fra hele Mariagerfjord Kommune, lyder det i en pressemeddelelse fra teaterleder Susanne Sangill, der ligesom det meste af Danmarks befolkning sidder hjemme og arbejder.

- Det er sørgeligt at se teatret så øde, men vi må og skal alle gøre en indsats for at få det her stoppet, så vi snart kan komme tilbage til mere normale forhold, siger hun og opfordrer alle til at grave dybt i hukommelsen efter gode røverhistorier, fakta, brudstykker til glimt eller billeder, der kan give inspiration til den nye teaterfortælling.

Annonce

Bare kom med det

Det er nu, ideerne skal på bordet, for det tager lang tid at sortere, skrive og få alt til at gå op i en højere enhed.

- Samtidig kan I jo også overveje, om I, når den tid kommer, har lyst til at medvirke sammen med en håndfuld professionelle skuespillere, siger Susanne Sangill.

Historierne sendes til: dir@himmerlandsteater.dk Skriv ”DET RØDE PAKHUS” i emnefeltet. Man kan dog også aflevere dem på i teaterets postkasse. Man kan henvende sig året ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce