Annonce
Randers Cimbria

Puslespil i Cimbria: Fire spillere på plads - profil vil væk

Devon Thomas er på kontrakt i Cimbria i næste sæson, men har ytret ønske om at komme videre. Arkivfoto: Annelene Petersen
Fire navne er indtil videre klar for Cimbria til næste sæson, hvor der desuden er lagt op til, at Charlie Burgess fortsætter. Men det er uafklaret, om det bliver som spiller eller assistent-træner.
Annonce

Randers: Fire er på plads, andre er i dialog og nye kommer til.

Sådan lyder status på Cimbria-truppen til den kommende sæson fra sportsdirektør Morten Hansen.

Det er afklaret, at Chris Nielsen, Esben Reinholt, Marinus Mouboe og Anton Hansen fortsætter i Cimbria.

- Desuden kommer Charlie Burgess til at være hos os i næste sæson. Men det er endnu ikke afgjort, om det bliver som spiller eller som assistent-træner, siger Morten Hansen med henvisning til de knæproblemer, som plagede Burgess i sidste sæson.

Derudover er klubben i dialog med Rasmus Bach og Brantley Bynum om en forlængelse af samarbejdet. Det står til gengæld fast, at Dee Franklin ikke får forlænget sin kontrakt,

Endelig er der et hængeparti omkring Devon Thomas.

- Han er på kontrakt hos os i næste sæson, men han har givet udtryk for, at han gerne vil have en ny udfordring og prøve noget større. Men om vi kan lade ham gå, afhænger af, om vi kan finde en kvalificeret erstatning, siger Morten Hansen.

- Så der er stadig et stykke vej, før vi har truppen på plads. Men vi er i dialog med nogle interessante emner, og jeg er sikker på, at vi får et godt hold i næste sæson, lyder det fra Cimbria-sportsdirektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Coronavirus

Live: Ingen enighed efter timelange forhandlinger om næste fase af genåbning

Annonce