Annonce
Randers FC

Pyt med petitesserne, Thomasberg så mange gode ting

Randers FCs cheftræner Thomas Thomasberg under Superligakampen mellem Randers FC og Silkeborg IF på Cepheus Park Randers. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Cheftræner Thomas Thomasberg var tilfreds med det meste i søndagens sejr på 2-0 over Silkeborg

Randers: Første sejr i fire kampe og første kamp i sæsonen, hvor modstanderne ikke fik scoret mål.

Det var en tilfreds cheftræner Thomas Thomasberg, der kunne gøre status efter sejren over Silkeborg, der sender Randers FC op på 11. pladsen med otte point for otte kampe.

- Tingene hang godt sammen for os både offensivt og defensivt. Det er den kamp i sæsonen, hvor vi har givet færrest chancer væk, og det udmøntede sig i et clean sheet, som er det, der skal til for at vinde kampe.

- Vi kunne godt have scoret flere mål, men spillet med bolden så fint ud, og vi formåede at skabe chancer. Så alt i alt var det den indsats, vi havde håbet på og drømt om, sagde Thomas Thomasberg.

Men føler du, at I var helt oppe på jeres bedste niveau igen?

- Man kan altid sidde og lede efter ting, når man skal evaluere. Men når jeg kigger på, hvad vi smed ind i kampen, så synes jeg, at det var rigtig godt, lød det fra Randers FC-træneren.

Fire ændringer

Han havde valgt at lave fire ændringer i startopstillingen.

Den mest markante var, at Frederik Lauenborg startede på den centrale midtbane i stedet for Vito Hammershøy-Mistrati.

- Nogle gange har man brug for at komme ud på bænken og trække luft. Mod Lyngby var det Emil Riis, som startede ude, og nu var det så Vito, der måtte en tur derud. Med det indhop, som Lauenborg lavede i Lyngby, synes jeg, at det var naturligt, at det var ham, vi skulle prøve af.

- Men Vito skal helt sikkert nok komme tilbage og få sine minutter. Det fede for os er, at der er lidt konkurrence omkring det, og at vi har forskellige folk, vi kan smide i kamp, siger Thomas Thomasberg.

Pyt med petitesserne

Selv om Randers FC var i kontrol i store dele af kampen, var der alligevel noget usikkerhed mod slutningen, hvor Silkeborg kom til et par store chancer.

Men det bekymrede ikke Thomas Thomasberg voldsomt.

- Jo, de skaber et par chancer, men hvis du har set alle Silkeborgs kampe, så er der ingen hold, der har kunnet holde dem nede på så lavt et antal chancer. Kan vi gøre det hver gang, vil jeg være meget tilfreds.

- Selvfølgelig kommer der lidt usikkerhed, fordi vi ikke får lukket med det tredje mål, som vi burde have gjort på de omstillinger, vi kom til. Der er altid petitesser, man kan hive i, men jeg vil hellere glæde mig over de mange gode ting, jeg så, sagde Randers FC-træneren.

Randers FC spiller igen på onsdag i pokalturneringen på udebane mod Kolding.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce